Pazartesi, Mayıs 21, 2018

Asist Kralı teklifleri değerlendiriyor


Bölgesel Amatör Ligi takımlarından Beylerbeyispor'un başarılı kanat oyuncusu Ramazan Akarsu, gelen teklifleri değerlendidiğini belirtti.



 



Bu sezon toplam 18 maçta görev alan genç krampon, bu karşılaşmalarda 1 gol ve 9 asistlik bir performansla oynadı. Ramazan'ın görev aldığı maçlarda Beylerbeyispor, 16 galibiyet ve 2 beraberlikle mağlubiyet yaşamadı.

 



Akademi Ligi'nde gol kralı oldu

 



İki sezon önce tüm altyapı futbolcularını karşılıksız olarak serbest bırakan Beylerbeyispor, sadece Ramazan Akarsu ve Serhat Enes Çalışan'ı elinde tutmuştu. Ramazan Akarsu, o sezon Akademi Ligleri'nde gol kralı olmuştu.Ramazan'ın Akademi Liglerinde toplam 71 maçta 39 golü bulunuyor.



 



3 Ocak 1999 doğumlu başarılı oyuncu,her iki ayağını da kullanıyor.Futbola 12 yaşında Merkezefendispor'da başlayan 1.80 boyundaki genç futbolcu,iki yıl sonra altyapıda Türkiye'nin en gözde takımı Altınordu'ya transfer oldu.Ancak ailevi nedenlerden dolayı bir yıl sonra tekrar Zeytinburnu ekibine dönmek zorunda kalan Ramazan,2015 yılından beri Beylerbeyispor forması giyiyordu.



ARİF DOĞAN

 

 


Hiç yorum yok:

Boğaziçi 1907'nin zirve keyfi

Beykoz İlçesinin İstanbul 2.Amatör Lig'deki temsilcilerinden Boğaziçi 1907 Spor, hafta içi müsabakasında Paşabahçe Stadı'nda konuk e...