Cuma, Mayıs 25, 2018

Gazitepe Ramazan Turnuvası başladı

Silivri’deki tüm futbolseverlerin hasretle beklediği Gazitepe Ramazan Futbol Turnuvası büyük bir ilgi ve katılım ile başladı.


Bu yıl beşincisi organize edilen Gazitepe Ramazan Futbol turnuvasında günün ilk maçları da oynandı. Yapılan müsabakalarda Özsev Mermer rakibi Gazitepe Gençlik takımını 4-0 yenerken ikinci maçta ise Kadıköy takımı Silivri CTY takımını 4-2 yenerek turnuvaya başlangıçlarını yaptılar.


Gazitepespor Kulüp Başkanı Özal Gürkan ve takım kaptanı Taner Gürkan tarafından organize edilen turnuva ile futbol dolu gecelere de başlanmış olundu. Gazitepe Belediye Sahası'nda organize edilen turnuvaya Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, Gazitepe Muhtarı Kamil Gümüş, Kadıköy Muhtarı Mehmet Yeniçiftlik, Silivri Kulüpler Birliği Başkanı, Alibeyspor Kulüp Başkanı ve İASKF Genel Kaptanı Ali Tonta, Silivri Güreş Ağası ve Alibeyspor Kulübü İkinci Başkanı Çetin Ceylan, AK Parti Silivri İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Bilhan Ahçıoğlu, Silivri Romanlar Dernek Başkanı Ferdi Kalaycıoğlu, Alibeyspor Yönetim Kurulu Üyesi Semih Yasav ile birlikte mahalle halkı ve çok sayıda sporsever katılım sağladı.


BAŞLAMA VURUŞU BALCIOĞLU’NDAN
Turnuvanın açılış maçını Özsev Mermer ve Gazitepe Gençlik arasında oynandı. İlk müsabaka öncesinde maçın başlama vuruşunu Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ile birlikte Gazitepespor takımının en eski efsane kaptanı Galip Açıkalın ile birlikte yaptı. gecenin ilk maçında ise Özsev Mermer takımı rakibi Gazitepe Gençlik takımını 4-0 yendi.


LİG MAÇLARINDAN KALABALIK GECELER
Silivri Stadı’nda oynanan lig maçlarından bile kalabalık bir gecede ilk maçlar oynandı. Liglerin bitmesi ile birlikte hayat bulan turnuvada futbola hasret kalan futbolseverlerin akın ettiği maçlar oldukça ilgi çekiyor. Açılış maçında tribünlerin dolu olması ve yapılan tezahüratlar ile bir lig maçı havasında maçlar oynanıyor.


Haber: Engin Akın

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.