Perşembe, Mayıs 31, 2018

Alibeyspor idmanında sürpriz isim

Şahin Spor Tesisleri'nde aralıksız çalışmalarına devam eden Silivri Alibeyspor genç takımının idmanını TFF 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor’un başarılı orta saha oyuncusu İbrahim Akdağ ziyaret etti.


Alibeyspor altyapısının idmanını ziyaret ederek genç oyuncularla idman öncesinde bol bol sohbet ederek gününü geçiren tecrübeli oyuncu İbrahim Akdağ ayrıca sporcuların sorularını da yanıtlayarak hedeflerini şimdiden koymalarını istedi.


Ümraniyespor’da başarılı bir sezon geçiren İbrahim Akdağ genç sporculara yaptığı konuşmasında; “Alibeyspor altyapısında yetişerek profesyonel takımlara imza atmış birçok oyuncu var. Ben bu isimlerden Aykut Sevim ile birlikte oynadım. Ayrıca Aykut’un kardeşi Tufan’da iyi takımlarda top koşturdu. Sonrasında ise yine Alibeyspor patentli İsmail Tokmak da buralarda yetişerek önce Galatasaray’a son olarak da 2. Ligde Karagümrük takımında forma giymekte. Sizler gelecekteki sportif hedeflerimizi şimdiden koymalısınız. İmkanlarınız üst seviyede hocalarınız sizlerle mükemmel vakit geçirmekte. Hedefiminiz olmalı bu hedeflere de iyi bir kulüpte ulaşabilirsiniz” dedi.


Haber: Engin Akın

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.