Pazar, Mayıs 27, 2018

Maç başladığı gibi tatil oldu! (Video)

İstanbul U17B Ligi 5. Grup’ta Günyamaçspor ve İstanbul Gençlergücü arasında oynanan maç, henüz 2. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi. İki oyuncu hakeme saldırdı.


İki ekip arasında ligin ilk yarısında oynanan maçta yaşanan gerginlik, Sadabad Stadı’ndaki ikinci karşılaşmaya da yansıdı. Mert Kurman, Rasim Başak, Fatih Arslan hakem üçlüsünün yönettiği maçın santra vuruşu sonrası Gençlergücü ceza sahası içindeki bir pozisyonda konuk takımdan bir oyuncu yerde kaldı. Hakem Mert Kurman önce rakibine vuran Günyamaçsporlu oyuncuyu, ardından kendisine itiraz eden takım arkadaşını kırmızı kartla oyundan attı.


Kartı gördü hakeme saldırdı
Bu esnada Günyamaçspor antrenör ve yöneticileri sahaya girerek kendi oyuncularına tepki gösterdiler ve takımı sahadan çektiler. Hakem de maçı tatil ederken yardımcılarını alarak soyunma odasının yolunu uuttu. Bu esnada kırmızı kart gören futbolculardan biri yardımcı hakeme saldırdı. Kızgın futbolcuyu arkadaşları zapt etti.


Ünal: Kart görenlerle ilişkimizi kestik
Konuyla ilgili Yerel Futbol’a açıklamalarda bulunan Günyamaçspor Teknik Sorumlusu Ümit Ünal, “Karşılaşma öncesi futbolcularımız ilk maçtan dolayı rakibe hırslanmıştı. Orada kötü muamele görmüşlerdi ve karşılık vermek istiyorlardı. Biz oyuncularımıza sürekli telkinde bulunduk, olay çıkarmamalarını, çıkarırlarsa takımı sahadan çekeceğimizi söyledik. Nitekim maç başladı, Gençlergücü’nün bir oyuncusu yerde kalınca oyuncumuza kırmızı kart gösterildi. Daha sonra diğeri de itirazdan atıldı. Sonra da hakeme saldırdı. Biz de takımı çektik. Bunun savunulacak bir yanı yok. Kart gören iki futbolcunun da takımla ilişkisini kestik” dedi.


Subaşı: Yapanları kınıyorum
İstanbul Gençlergücü Kulübü Başkanı Özgür Subaşı ise Günyamaçsporlu futbolcuların tavrına anlam veremediğini belirterek, “İlk maçta futbol içinde normal sayılabilecek gerginlikler yaşandı. Buraya geldik daha seremonide ev sahibi oyuncular ellerini uzatmadılar. Sonrasında yaşananlar da çok çirkin. Günyamaçspor teknik heyetine ve yönetimine kesinlikle sözüm yok iyi niyetli bir şekilde ellerinden geleni yaptılar olayları engellemek için... Ancak bazı futbolcuları ve velileri olayları tetikleyen isimler oldular. Küfür yedik, bize taş atıldı. Yapanları kınıyorum. Biz niye uğraşıyoruz, sorgulamaya başladım. Gerçekten yazık. Bize taş atanlar, oyuncumuz yaralansa mutlu mu olacaktı? Bu hırsın, nefretin nedenini anlamakta güçlük çekiyorum. Tüm bu olumsuzluklara rağmen İstanbul Gençlergücü olarak biz fair play’den hiçbir zaman taviz vermeyeceğiz” diye konuştu.


Haber: Efkan Bucak


 


OLAYLARIN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


 


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.