Cuma, Ağustos 19, 2016

Minikler Futsalcılar Şenliği coşkulu geçti.

Küçükçekmece Belediyesi tarafından yaz spor okulları bünyesinde eğitim gören Futsal okulları arasında düzenlenen Minikler Futsal Şenliği zorlu ve centilmence mücadelelere sahne oluyor.Skor ve kazanmaya değil, sporcuların kaynaşıp dostane bir şekilde müsabaka yapmalarını sağlıyor.
Küçükçekmece Arif Nihat Asya Spor salonunda düzenlenen şenlik kapsamında minik futsalcılar 6-14 yaş kategorisinde toplam 245 minik sporcular gerçekleşen (Salon Futbol )Futsal turnuvasında centilmence mücadele ettiği maçlarda, Finalde karşı karşıya gelen turnuvanın en iyi takımı arasındaki mücadele süper lig ekiplerine taş çıkartırcasına geçti.
Çocukların hepsi hevesle futbol oynuyor. Çoktan arkadaş olmuşlar, serbest zamanlarında bile kol kola, omuz omuza yürüyorlar. Futbolcular, hocalarına da hayran. Attıkları her golün ardında yanlarına koşuyorlar.
Küçükçekmece Belediyesi,Spor etkinlikleriyle öğrencilerin eğlenmesi ve bireysel sorumluluk, takım olma bilinci, paylaşma kavramlarını kazanmalarını sağlamak, öğrencilere kazanmanın her şey olmadığını göstermek ve saygı kavramının esas alındığı bir anlayışı benimsetmek amaçlanıyor.
HABER:Yılmaz AKTEPE


























Hiç yorum yok:

Piyalepaşa'dan evinde kritik galibiyet

İstanbul 2.Amatör Lig 9.Grup'ta üst sıraları ilgilendiren mücadelede Beyoğlu temsilcisi Piyalepaşaspor, Güngören temsilcisi Şehzadebaşıs...