Perşembe, Temmuz 14, 2016

Yunus Emre Çifci ve Öğünç Şimşek, Beykoz 1908’de



İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Beykoz 1908’de transferler devam ediyor.
Geçtiğimiz hafta içinde 3 futbolcuya imza attıran Beykoz 1908 kulübü en son olarak Yunus Emre Çifci ve Öğünç Şimşek ile sözleşme imzaladı.
Futbola Valide Tayfun altyapısında başlayan Yunus Emre Çifci daha sonra Gümüşsuyu,Şile,Çekmeköy,1453 Maltepe Gençlik,Başıbüyük ,Çekmeköy ve Kanlıca takımlarında oynadı.1987 doğumlu oyuncu, orta sahadan hücuma dönük forvet arkası oyuncusu olarak görev yapıyor."Beykoz 1908 kulübüne geldiği için mutlu olduğunu söyleyen Yunus Emre Çifci, Beykoz 1908’in hedefi büyük olduğu için geldim.Çok büyük bir camia.İnşallah biz de bu hedefler  doğrultusunda iyi mücadele ederek başarılı olacağız.Zaten hedefi olmayan bir kulüpte benim işim olmaz.İnşallah hakkımızda hayırlısı olur".

Futbola Çeliktepe alt yapısında başlayan 1994 doğumlu Öğünç Şimşek daha sonra sırasıyla Boğaziçispor,Aslantepe Gençlik,Mimarsinan,Bahçeköyspor ve Kuruçeşme formalarını giydi.Hücumun sağ ve sol taraflarında oynayan Öğünç Şimşek yaptığı açıklamada "Büyük bir kulübe geldim. Kulübümüz gibi benim de hedefim var. İnşallah iyi bir sezon geçiririz.Bunda da benim katkılarım olur diyerek" sözlerine son verdi.
HABER-FOTOĞRAF.ÜMİT YILMAZ

                                                           Öğünç Şimşek,Başkan Zeki Aksu
Yunus Emre Çifci

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...