Cuma, Temmuz 15, 2016

Yeldeğirmeni'nde 'Zeybek' havası



Yeldeğirmeni Spor Kulübü Bayram tatilinin bitmesi ile birlikte transferde hareketli saatler yaşamaya başlarken, ilk imza tecrübeli isimden geldi. Geçen sezon Kemahspordan transfer edilen tecrübeli isim Emre Zeybek ile yeni sezon için tekrar anlaşma sağlandı.

Kulüpten yapılan açıklamada "Emre, sezon içinde yaşadığı kısa süreli sakatlıklara rağmen hırsından, azminden ödün vermeden çok çalışarak, çalışmasının emeğini de attığı 13 gol ile süsleyerek iyi bir sezon geçirmişti. Süper amatöre yükselmemizde hem tecrübesi hem ağabeyliği hem de skor olarak katkısı ile önemli isimlerden birisiydi. Kendisi ile bu sezonda da çalışmak istedik ve her konuda anlaştık. Hem Emre kardeşimize hemde camiamıza hayırlı olmasını dileriz"denildi.

Bu arada Emre Zeybek Çavuşbaşıspor müsabakasının ilk yarısını 1-0 önde kapatan takımının 2.golünü kaydetmiş ve adeta takımını Süper Amatöre taşıyan isimler arasına adını yazdırmıştı. Emre Zeybek, daha önce ise Yeniköyspor, Kemahspor, Çengelköy, Rumeli Kavağı, Sarıyer Belediyesi, K.K.Mevlana, Alucra Doludere, Şile Yıldızspor ve tekrar Kemahspor formalarını terletmişti.

HABER:MELİH ÖZTÜRK


Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.