Pazar, Temmuz 24, 2016

Yalovaspor 3.Lig için hız kesmiyor


Bölgesel Amatör Lig'de bu sezon kıran kırana mücadele verecek olan Yalovaspor'da transfer harekatı tüm hızıyla devam ediyor. İlk harekatını Ahmet Yurtsever'i teknik sorumlu yaparak hızlandıran ekipte yeni dönem başlıyor.

Gittiği her takımda genç oyuncular ile kadro kurmasıyla tanınan Yalovaspor Teknik Sorumlusu Ahmet Yurtsever, bu kez de geçen sezon BAL ligine çıkarttığı Ataşehir Çamolukspor'dan beraber çalıştığı iki genç isim Ahmet Han Abakay ve Güner Güney'i kadrosuna katarak genç oyunculara duyduğu güveni devam ettirdi.

                                

Ahmet Han Abakay kimdir ?

10.01.1994 doğumlu olan Abakay futbol kariyerine doğduğu yer olan Ceyhan'daki Ceyhan Belediyesi Spor Kulübü'nde başladı. Burada 2 sezon geçirdikten sonra Bostancı ve Ataşehir Yoncaspor'a transfer olan genç yetenek, bir sonraki durağı olan Ataşehir Çamolukspor'a zemin hazırlamış oldu.Geçtiğimiz sezon Ahmet Yurtsever'le çalışarak Ataşehir Çamolukspor'u BAL'a çıkaran kadrodan olan Abakay hocasının güvenini kazandı ve yeni durağı Yalovaspor oldu.
Ataşehir Çamoluk'ta 26 maç süre alan Abakay sol açık oynamaktadır.


Güner Güney kimdir ?

05.07.1996 doğumlu olan Güney, futbol kariyerine Rize Sağlıkspor'da başladı. Ardından 5 sezon Rize Belediye formasını giyen ve başarılı bir grafik çizdikten sonra Ataşehir Yoncaspor'un radarına takılan Güney 1 sezon bu ekibin formasını giydikten sonra Çamolukspor'la yolu kesişti. Güney bir sezon aradan sonra tekrar Ataşehir Yoncaspor'a dönme kararı alarak hocasından ayrıldı ve şimdi tekrar Yalovaspor'da buluştular.

Yurtsever'in beğenisini topladığı Güney, yeni sezonda Yalovaspor forması için ter dökecek. 11 maçta görev verilen Güney orta saha mevkiisinde oynamaktadır.

Ahmet Yurtsever'in sistem futboluna zemin hazırlamak için göreve gelir gelmez transfer için Başkan Hakan Suiçmez ve Yönetim Kurulu'ndan aldığı yetkiyle her zamanki gibi rakibi önde kapayan, alanı daraltan, koşan, önde oynayan ve rakibine saygı duyan futbolcu topluluğu oluşturmak amacında olduğunu iletti.

HABER:OĞUZHAN AKGÜNDÜZ


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...