Pazartesi, Temmuz 04, 2016

Söğütlüçeşmespor'da Görev dağılımı yapıldı.

Söğütlüçeşmespor geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongrede yeniden kulüp Başkanı seçilen Mevlüt Özdek ve yönetim kurulu İftar yemeğinde bir araya gelerek hem iftarlarını topluca açtılar hem de ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdiler.

Akşemsetin Cami Konferans salonunda kulüp Başkanı Mevlüt Özdek başkanlığında İftar yemeğinde bir araya gelen yeni yönetim kurulu ve Futbol Direktörü Mülazım Ark'da katıldı. Topluca açılan İftarın ardında toplantıya geçen kırmızı beyazlı yeni yönetim yapılan toplantının ardından görev dağılımında belli oldu. Kulüp Başkanı Mevlüt Özdek yapılan toplantının ardından görev dağılımda açıkladı.
Yeni Yönetim Kurulu görev dağılım şöyle oluştu.
Başkan-Mevlüt Özdek, Başkan- Vekili Enver Bildik, Başkan yardımcısı Hasan Cindioğlu, As Başkan-Engin Bütün, Genel Sekreter-Ali Hacıoğlu, Genel Kaptan-Hasan Tuna, Muhasip-Yusuf Sandıkçı, Vezne-Temel Bedir, Basın Sözcüsü-Mustafa Erdem.
     
Söğütlüçeşme'de yapılan kongrede delegelerin güven oyunu alarak yeniden başkanlığa seçilen Mevlüt Özdek" Spor alanlarını ve şartlarını iyi planladığınız taktirde Söğütlüçeşmemizin daha rahat nefes alacağını düşünüyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin spor yaparak daha sağlıklı yetişmeleri, negatif enerjilerini etraflarına zarar vermeden boşaltmalarına imkan sağlayacak, suç ve kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak temel hedefimizdir.

Belediyelerinde Sporla ilgili işlevleri yerine getirmesi Söğütlüçeşmemizin gelişmesinde ve büyümesinde büyük bir rol oynamaktadır. Küçükçekmecemizin en köklü kulübü olan Söğütlüçeşmemizin ciddi değişiklik olmasından sonra yeni yönetimizin sportif faaliyetlerini belirli bir düzen halinde götürüp, sportif branşlarda “kazanmak ve başarma” mutluluğuna ulaşmanın yanı sıra gelecek yıllarda alt yapısı sağlam, tesisleşen, Mahallemizin sporcuların daha iyi koşullarda spor yapmalarını sağlayacak bir Kulüp yaratmak istiyoruz.

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonrası kulübümüzün yeni Yönetim Kurulu olarak görev dağılımını yaptıktan sonra, yeni sezonda 2.Amatör Ligi mücadele edecek futbol takımımızın yanı sıra, bünyemizdeki diğer sportif branşların yönetilmesi ve hedeflerini belirlemek adına kararlar aldık. Söğütlüçeşmemizin  İş Dünyası ve Spor Camiasında yakından tanınan çok değerli Yönetici arkadaşlarımızla birlikte Kulübümüzün çok iyi yerlere taşımak adına gece gündüz demeden çalışmalara dört koldan başladık. Spor Kulüplerinde başarıya giden yolda ne kadar fedakarlık yapılması gerekiyorsa biz yapacağız, elimizi taşın altına koyduk ve belirlediğimiz hedefe ulaşmak içinde yılmadan, yoğun bir mesai yapacağız" şeklinde konuştu.

Altyapıda geleceği inşa etme adına yola çıktık''

Özdek, altyapıya büyük önem vereceklerini ifade ederek, şunları söyledi: "Söğütlüçeşme Spor Camiasının bilinçli ve sağduyulu olması da hedefe giden yolda bizim en büyük destekçimiz olacaktır, sporseverlerin gurur duyacağı, gelecek yıllarda Söğütlüçeşmemizin hem futboluna hem spor kültürüne pozitif katkılar sağlayacak bir kulüp olmak için ne kadar çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Bir Spor Kulübünün en önemli aşaması olan “misyon ve vizyon” prensibini oluşturmaya çok fazla önem veriyoruz, yani bir spor kulübü neden vardır, ulaşmak istediği nokta nedir, nasıl amaçları ulaşmayı hedefler. İşte bu sorulardan yola çıkarak Söğütlüçeşmespor Kulübünün geleceğini inşa etmek adına yola çıktık. 3 yıllık plan ve program belirleyen Yönetim Kurulumuz, kendi ayakları üzerinde durabilen, mali yapısı dengeli, alt yapıya ve tesisleşmeye önem verip başarıyı süreklilik haline getirecek yapılanmaya ve kulüp organizasyona önem vereceğiz.

Yönetim Kurulu olarak göreve seçildikten sonra kulübün geleceğiyle ilgili görüştüğümüz Belediye Başkanımız Temel Karadeniz, bize maddi ve manevi anlamda büyük destekler verip, şu anda içinde bulunduğumuz Söğütlüçeşme spor Tesisi, Söğütlüçeşmespor ve Söğütlüçeşme Birlikspor'un ortak kullanımına tahsis etmiştir. Alt yapısı sağlam, tesisleşen, Ülkemizin ve Söğütlüçeşmenin Spor Yapısına olumlu katkılar yapmayı hedefleyen Söğütlüçeşmespor'a her anlamda destek veren Belediye Başkanımız Temel Karadeniz ve Kulüpler Birliği Başkanımız Seymen Gençtürk'e çok teşekkür ediyoruz."


HABER: Yılmaz AKTEPE






Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.