Pazartesi, Temmuz 18, 2016

Ormanlı Kupasında Son Yarı Finalist Belli Oldu

Grubun son maçında karşılaşan ev sahibi Ormanlıspor ile Yalıköyspor,yarı finalist olmak için kozlarını paylaştı.

Yalıköyspor'un, gruptan çıkmak için mutlak 3 puan alması gereken mücadelede, perdeyi Yalıköyspor adına İbrahim açtı ve öne geçen Yalıköyspor'a büyük bir avantaj sağladı.

Ancak 45'te Fatih ve 45+2'de Muhammet'in gollerine engel olamayan Yalıköyspor 2 dakika içinde, yakaladığı avantaj, dezavantaj'a dönüştü.

İlk Yarı Sonucu:2-1

2. Yarıya daha iyi başlayan Yalıköyspor, ayağa pas yaparak pozisyonlar bulurken,Ormanlısporda kontra ataklarla hücum yapıyordu.

55. Dakikada sağ çaprazdan Burhan Türk sert bir vuruş yaptı,Ormanlıspor kalecisi Hakan Çolak kaleye giden topa hamle yaparak mutlak golü önledi.

68. dakikada sağdan yapılan ortada Yalıköyspor beraberliğe çok yaklaştı,Hakan Çolak kalesinde devleşerek yine gole izin vermedi.

85. dakikada Ormanlıspor penaltı kazandı.Topun başına geçen Gökhan Güngör panenka penaltısı denedi,ancak kaleci Selim penaltıya gol izni vermezken, dönen topu takip eden Gökhan Güngör fırsatçılığını konuşturarak skoru 3-1 yaptı.

Bu sonuçla beraber Yarı Final'e çıkan takımlar;Çatalca Veteran,Celepköyspor,Başakköyspor ve Ormanlıspor oldu.

24 Temmuz Pazar günü oynanacak Yarı final maçlarında;Çatalca Veteran-Başakköyspor ile Ormanlıspor-Celepköyspor ile karşılaşacak.


                                                          HABER:CANER KIZILER








Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...