Cuma, Temmuz 01, 2016

'Kara Boğa' Sekbanlarspor'da


Geçtiğimiz sezonu Ataşehir Çamolukspor'da geçiren Emre Yatan, yeni sezonda Sekbanlarspor forması giyecek. 

Bu sezon takımıyla Bölgesel Amatör Lig'e çıkma sevinci yaşayan pivot santrafor, Şubat 2015'te geldiği Ataşehir temsilcisinde geçtiğimiz sezon çıktığı maçlarda rakip fileleri 10 kez havalandırdı. Futsal Milli Takımı'nda da bir dönem forma giyen 29 yaşındaki oyuncu, uzun boylu fiziği ve güçlü yapısı ile dikkat çeken bir isim. Oynadığı takımlarda hücumda önemli işler yapan 'Kara Boğa' lakaplı futbolcu, asistleri ile de öne çıkarken, zaman zaman stoper oynayarak takım savunmasına da önemli katkı sağlıyor. 

İş durumundan dolayı Yeşil Beyazlı ekiple yollarını ayıran Emre Yatan, yeni sezonda İstanbul Süper Amatör Lig'e bu sezon yükselen Sekbanlarspor'un formasını terletecek. 

Tekelspor'da futbola başladı

Futbola 1999 yılında Tekelspor'da (Daha sonra ismi İnhisarspor oldu) başlayan Emre Yatan, 2006 yılında transfer olduğu Kartalgücüspor'da üç sezon forma giydikten sonra sırasıyla Osmaniye İstiklalspor, Anadolu Hisari İdman Yurdu, İncirlispor, Bakırköyspor, İncirlispor, Bağcılarspor, Sarıyer Yenimahallespor ve İstanbul Kastamonu formalarını birer yıl giydi. 

Şubat 2015'te Ataşehir Çamolukspor'a transfer olan oyuncu, İncirlispor formasıyla Bölgesel Amatör Lig'de 10 maça çıktı. 

HABER: ERDEM SAĞOLAN

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.