Cuma, Temmuz 15, 2016

Kadınhanı defansını sağlama aldı


Konya Süper Amatör Küme takımlarından Saiteli Kadınhanı Belediyespor, önümüzdeki sezon hazırlarına hız verdi. İç ve dış transferde dün itibariyle büyük adımlar atan Saiteli Kadınhanı Belediyespor, iç transferde takımın sağ bek oyuncusu Emre Süle, sol bek oyuncusu Rıza Ok, kaleci Hayri Süle, defans oyuncusu İbrahim Süle, Sağ açık Habip Salık ve dış transferde imza atılan stoper Muhammet Ayyıldız görüşmelerini olumlu olarak sonlandırdı. Kadınhanı Belediyespor’un çiçeği burnunda oyuncusu Muhammet’in Yalova Süper Amatör ekiplerinden Armutlu Belediyespor, Erzekspor ve Çiftlik Köy Belediyespor gibi köklü kulüplerde tecrübesi bulunuyor.  

Muhammet Ayyıldız : “Mutluyum Kadınhanı’na döndüm. Yuvama döndüm”
2016-2017 sezonunda Saiteli Kadınhanı Belediyespor’da forma giyecek olan Muhammet Ayyıldız transfer süreci hakkında bilgi vererek  yeni sezonla ilgili düşüncelerini bizlerle paylaştı.

Tecrübeli futbolcu “Öncelikle bu transferin kendi adıma kulübüm adına ve ailem adına hayırlı olmasını diliyorum. Mutluyum Kadınhanı’na  döndüm. Yuvama döndüm. Saiteli Kadınhanı Belediyespor bana yabancı bir kulüp değil. Kulüp yöneticileri ve hocam olsun, diğer antrenörler olsun tanıdığım sevdiğim arkadaşlarım ağabeylerim. Onlarla birlikte iyi bir ekip olacağız. Güzel bir kadro kuruluyor. Umarım kurulan bu kadro ligde de gerekeni yapıp Saiteli Kadınhanı Belediyespor’u layık olduğu yere getirir.
HABER & RESİM : YÜKSEL CIRT - HAYRİ SÜLE

Hiç yorum yok:

Bellis Cup'ta şampiyon ZBC Büyükçekmece

Antalya’da MasterEurolig tarafından düzenlenen Bellis Cup Veteranlar Futbol Turnuvası'nda şampiyon, Büyükçekmece temsilcisi ZBC Büyükçek...