Çarşamba, Temmuz 13, 2016

İhsaniye Gençlerbirliği Kapanma Tehlikesi İçinde


2015-2016 sezonunda Konya Süper Amatör Liginde Şampiyonluğunu ilan eden ve 2016-2017 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan İhsaniye Gençlerbirliği  Spor Kulübü'nün maddi imkansızlıklardan dolayı kapanma tehlikesiyle karşı karşıya olduğu öğrenildi.

Kulüp başkanı Recep Carı, Yerel Futbol muhabirimiz Yüksel Cırt’a yaptığı açıklamada, eskiden zaferlere koşan takımın bu sezon gerekli desteği görmediğinden hem maddi hem de manevi açıdan kötü günler geçirdiğini ifade etti. 

Kulüp olarak üyelik aidatları dışında gelirlerinin olmadığını, buna karşılık 22 Temmuz 2016 tarihine kadar Bölgesel amatör lig katılım ücretinin nasıl bulup temin edeceklerini kara kara düşündüklerinin dikkati çeken Carı, şunları kaydetti: 

"Kulübümüze kayıtlı 80 lisanslı futbolcumuz bulunuyor. Bir çok giderlerimiz var. Yıllık bütçemiz neredeyse yok üyelik aidatları dışında. Para olmayınca başarı da olmuyor. Sponsor yada destek bulamazsak kapanmayı bile aklımızdan geçirdik. Rakiplerimiz neredeyse transferi tamamladı biz daha ne yapacağımızı düşünüyoruz. Eğer kaynak ve destek bulamazsak şampiyon kulübümüzü kapatacağız." Dedi.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 1 Mayıs 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de bugün erteleme maçları oynandı...