Pazar, Mayıs 08, 2016

Bjk Beykoz futbol okulundan ilginç antrenman

BJK Beykoz Futbol Okulu uyguladığı farklı antrenman çalışmalarıyla hem futbolun tüm inceliklerini öğretiyor hem de çocukları sıkmadan eğitmeye devam ediyor. 
BJK Beykoz Futbol Okulunun bu haftaki konusu balonla ayakla ve kafayla yapılan kontrol çalışması oldu. Futbol Okulu Sorumlusu ve Koordinatörü Ercan Acar hoca yönetiminde yapılan Ercan Acar ve yardımcılarının uygulamalı olarak anlattığı ve bu çalışmanın niçin yapıldığını bilgiler vererek  futbolcu adaylarına anlattığı çalışmada küçük futbolcu adaylarının hocalarını dikkatli olarak dinlediği ve hareketleri eksiksiz yapmaya çalıştıkları gözümüzden kaçmadı. 
Çalışmayla ilgili bilgi veren Ercan Acar " Bu çalışmayla özellikle küçük yaştaki futbolcu adaylarına balonla küçük dokunuşlarla kafayla ve ayakla kontrol egzersizleri yaptırıyoruz.Ayaklarını ve kafalarını hangi harekette nasıl kullanacaklarını uygulamalı olarak gösteriyoruz. Balon ayaklarından ve kafalarından uzaklaşmadığı için hareketleri bir kaç kez seri olarak tekrarlıyabiliyoruz. Bu sayede ayak kontrolü zayıf çocukların ayak kontrolünü doğru yapmasını ve top hakimiyeti kazanmasını, kafa vurmaktan korkan yada kafa vurmasını henüz öğrenememiş çocuklarında kafasının belli noktalarıyla topa vurmasını öğrenmesini sağlıyoruz. Verimli ve eğitici bir çalışma. Çocuklar bu çalışma sayesinde sıkılmadan hem eğleniyor hem de öğrenmiş oluyorlar"diyerek sözlerini tamamladı.
HABER-FOTOĞRAF:ÜMİT YILMAZ












Hiç yorum yok:

Piyalepaşa'dan evinde kritik galibiyet

İstanbul 2.Amatör Lig 9.Grup'ta üst sıraları ilgilendiren mücadelede Beyoğlu temsilcisi Piyalepaşaspor, Güngören temsilcisi Şehzadebaşıs...