Cumartesi, Nisan 25, 2015

YURTSEVER AÇIKLADI: VERİLEN SÖZLER TUTULMADI


Yalovaspor’a Bölgesel Amatör Lige taşıtan Teknik Direktör Ahmet Yurtsever, kırmızı-yeşilli ekipten istifasının perde arkasını anlattı.

Süper Amatör Lig ekiplerinden Yalovaspor’daki görevinden istifa eden Ahmet Yurtsever, ortaya atılan iddialar hakkında bir açıklama yaptı.



Harika bir sezon yaşattı
Yalovaspor’da hem A takımı hem U19 takımını çalıştıran ve her iki takımı da namağlup şampiyon yapan tecrübeli teknik adam kırmızı-yeşilli ekibe harika bir sezon yaşatmıştı. 24 maçta 22 galibiyet alan Yalovaspor, sezona ciddi bir bütçe ile girdiği iddia edilen Çiftlikköy Belediyespor’un 6 puan önünde şampiyonluğa ulaşmıştı.

"Sağlığım yerinde"
Takımı sıfırdan kuran ve kendi inandığı, güvendiği futbolcuları getirerek ilk yılında başarı elde edip ekibini Bölgesel Amatör Lige çıkartan Ahmet Yurtsever açıklamasında şunları söyledi: "Yalovaspor’da ciddi ekonomik kriz var. Bizim için zor bir sezon oldu ancak çok çalışıp başarıya ulaştık. Futbolcularım, azimle çalıştılar, ciddi fedakarlıklar yaptılar. Sezon sonunda da hak ettiğimiz yere çıktık. Ancak bize verilen sözler havada kaldı. Hem futbolcularım hem de teknik kadrom hak edişlerini alamadığı için görevimden istifa ettim. Açıkçası Yalovaspor’da bu şartlar altında geleceğimi göremedim. Benim hakkımda 'sağlık sorunları var' şeklinde haberler çıktı. Bunlara gülüp geçiyorum, sağlığım yerinde. Herhangi bir sorun yok. Herkesin bu bilgileri benim ağzımdan duymaları açısından dile getirmek istedim" dedi.

"Taksi Gençlik’i unutmayacağım"
Ahmet Yurtsever Yalovaspor’da görev yaptığı sürede kendisine destek olanlara teşekkür ederken, taraftarları çok sevdiğini söyledi. Yurtsever, "1 yıllık görev sürem boyunca takımlarına gönülden bağlı, özverili, dürüst ve aklı başında insanlar olarak tanıdığım ve Yalovaspor’u karşılıksız sevdiklerine defalarca şahit olduğum 'Taksi Gençlik Taraftar Grubu'nu asla unutmayacağım. Onların yeri bende çok ayrı. Hepsi de aslan yürekli adamlar. Her takımın böyle kişilikli taraftarlara ihtiyacı var" diye konuştu.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.