Salı, Nisan 28, 2015

BAHÇELİEVLER UYGULAMA LİDERLİĞİ GARANTİYE ALDI


Maliye Çalışanları geleneksel halı saha futbol turnuvasında 23 Nisan haftası nedeniyle verilen iki günlük aranın ardından yedinci haftada heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

Gruplarda son maçların oynanmaya başladığı turnuvada gruplardan çıkma iddiası olan takımlar için oldukça heyecanlı ve çekişmeli maçlara sahne olacağa benziyor. C grubunun namağlup lideri Bahçelievler Uygulama Grup Müdürlüğü grubunda iddiası bulunmayan Beyazıt Vergi Dairesi ile oynadığı karşılaşmadan 6-2 galip ayrılarak gruptan lider olarak çıkmayı garantiledi ve B grubundan dördüncü olarak gelecek olan rakibini beklemeye başladı.

Kaptan Sedat Kahraman’ın maçın son 15 dakikasında oyuna dahil olduğu karşılaşmada Bahçelievler Uygulama’da Gökhan Yıldız hırsı ve kazanma arzusuyla galibiyeti getiren isim oldu.

Golcüsü Onur Savgan ile gol yollarında sıkıntı çekmeyen Bahçelievler Uygulama rakiplerine gözdağı vermeye devam etti. Beyazıt Vergi Dairesinin ilk 10 dakika bir kişi eksik başladığı karşılaşmada Orhan Aydın ve Halil Doğan’ın golleri mağlubiyete engel olamazken Veysel Peker oynadığı futbol ve fedakarlıkları ile gençlere örnek olmaya devam etti.


Görev verilen her maçta en iyi şekilde mücadele eden Veysel Peker küskünlük kırgınlık nedir bilmeden büyük fedakarlıklarla gelecek nesillere örnek olmaya devam edecek gibi görünüyor. Karşılaşmada Bahçelievler Uygulama’nın gollerini ise Onur Savgan (4), Gökhan Yıldız ve Muhammed Çakmak kaydetti.

MAÇIN EN İYİ OYUNCUSU: Gökhan Yıldız (Bahçelievler UGM)
MAÇIN EN CENTİLMEN OYUNCUSU: Veysel Peker (Beyazıt VDM)


HABER: TOLGA NAR







Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...