Pazar, Nisan 26, 2015

BAL BARAJ MAÇLARI SONUÇLARI


Kazanan takımların tur atlayacağı bal baraj maçlarının sonuçları şöyle:

25 Nisan Cumartesi
14.30 Leventspor - İstiklalspor (SB Gölet) 2-1 
18' Ömer Kesici 1-0
85' Can Kaplanoğlu 2-0
87' Hamza Altınsoy 2-1
14.30 Büyükçekmece Bld - Ortaköyspor (Vefa) 2-0
59' Hasan Ozan (Ortaköy) (Kırmızı Kart)
60' Hamit Taşkın 1-0
82' Reha Çanakçı 2-0 

Leventspor, Büyükçekmece Belediyespor, Arnavutköy Belediyespor, ve Dikilitaş  gelecek sezonda da BAL'da mücadele edecek. Ayrıca BAL takımı Çıksalınspor'u yenen Alemdağspor gelecek sezon BAL'da mücadele edecek.


26 Nisan Pazar
14.30 Arnavutköy Bld - Gazi Mahallesi SK (SB Gölet) 2-1 MS
14.30 Dikilitaşspor - Nişantaşı FK (Bakırköy 1) 1-0 MS
14.30 Çıksalınspor - Alemdağspor (Paşabahçe) 0-1MS

26 yorum:

Adsız dedi ki...

haydiiiiii gaziiiiii. inaninn, ordayizzzz!!!

adsiz dedi ki...

Haydi istiklal

Adsız dedi ki...

Istiklal in lastiği patladi. Simdi bakirkoylu arkadas cikip yazar: sezonun en iyi takimi istiklal. Bu kadar zor sartlarda minimum butceyle bu bile buyuk basari diye ama kndini avutur. Basari oyle bir iki macta iyi oynayip kazanmak degil. Basari = Devamlilik demek. Bir mac iki mac degil butun sezonda basqri demek. Bu basqri da Tunanin besyuzevlerin vefanin ve pasabahcenin. Burada fakir edebiyati yapmanin bir anlami yok. Tekrar soyluyorum yarin sadece nisantasi elerse eler digerleri Bal takimlarina teslim olur. Ayni bugun olduğu gibi.

Unknown dedi ki...

Bu kadar yoğun bi mac programından sonra ancak bu kadar olur. Tebrikler istiklal.

Adsız dedi ki...

bu maclarda anlik kirilmalarin ne kadar onemli oldugunu buyukcekmece-ortakoy macinda gorduk. gol ve 10 kisi kalana kadar ortakoy macin her aninda macin icinde ve buyukcekmeceye kafa tutar pozisyondaydi. ancak anlik bir hata buyukcekmeceye maci getirdi. ortakoy ise gol ve 10 kisi kalmanin sokunu uzerinden atamadi ve bu dakikadan sonra buyukcekmece icin mac kolaya dondu. her zaman savundugum gibi play out maclarinda sal takimlari gol yediklerinde o golu cikarmak bal takimlarina karsi zor oluyor. sal takimlari gol yemedikleri surece maca her an ortak olur. yarinki maclarda tum takimlara basarilar dilerim.

Adsız dedi ki...

En azından rövanşlı olmalıydı Süper'den çıkan takımlar 40'a yakın maç oynadı emekleri 1 maç ile uçup gitmemeliydi.

Adsız dedi ki...

Ortakoy ve İstiklal hakettikleri yerde mucadeleye devam...

Adsız dedi ki...

yarın arnavutköyle dikilitaşta kazanır bitek alemdağ saldan şansı olan takım

bakirkoylu dedi ki...

Senin futbol cahilliginin dibini kimse bulamaz he, valla bak ;) İstiklal takımının lastiği patladı diyosun oynadığımız maç BAL Ligine çıkma maçı.!
başarı devamlılık ister diyosun 37 haftadır Zirvedeyiz sürekli kazandık !
Son olarak hayat matematiktir, iktisattir, ekonomidir.Minimum fiyat maksimum fayda/performans vardır. Devletler ve şirketler böyle planlama yaparlar.
Ama Senin bu cahilliginle beni anlayabilmenin ihtimali yok;)

Adsız dedi ki...

Bu gün Ortaköy-Büyükçekmece maçında 18 maçtır emek veren Uğur Tahtacı ,62.dakikada oyuna girip,hiç bir hata yapmadan 78.dakikada oyundan alan bir hocanın takıma ne katkıda bulunduğunu sizler takdir edin.Bu ülkede efendi olmak suç olmuş,her maçta elinden gelen gayreti göstermiş bir genç oyuncunun gururuyla oynamak kime ne kazandırır.ki bu oyuncu takımının bugün ki final maçını oynayabilmesinde çok katkısı olmuştur.Maçı kazanmaktan daha önemlisi insan kazanmak olmayan bir kişi neden hocalık yapar,işte neden futbolcu çıkmıyor diye sorunuzun cevabı.Kimseden de bir tepki yok.

Tamer dedi ki...

Açıkçası tarafsız bir amatör izleyicisi olarak İstiklal'e yazık olduğu düşüncesindeyim. BAL'ın zalim statüsü hem BAL'daki İstanbul takımları için devamlılığı zorlaştırıyor hem de SAL takımlarının bütün sezonki emeklerinin bu şekilde tek maça kalmasına sebep oluyor. Örneğin 400bin nüfuslu Edirne'nin BAL'da 2 takım kontenjanı bulunurken, Edirne'nin 30 katından fazla nüfusa sahip İstanbul için BAL'da sadece 6 kat fazla takımla temsil söz konusu. Elimde net bir veri olmasa da federe kulüp sayısı olarak da yine en az nüfus farkı kadar fark vardır iller arasında diye düşünüyorum. Başka şehirlerin bile İstanbul'da takımı varken bu kulüp enflasyonu, statüler amatördeki köklü kulüpleri oldukça zorluyor. İstiklal çıkamadı örneğin, Vefa ve Paşabahçe çıktılar fakat gelecekleri belirsiz. Bu takımlar endüstriyel futbolun acımasızlığına teslim edilmeyecek kadar değerli, Türk Futboluna geçmişte büyük hizmetler etmiş kulüpler. BAL'daki statü değişmeyecekse bile İstanbul takımı kontenjanının bir sonraki sezon tekrardan ele alınması ve arttırılması gerektiğini düşünüyorum. Seneye yine 5 takımlı bir grup olacak ve bu sene Yenibosna gibi bir takıma daha çok yazık olacak. Böyle istikrarsız bir futbol ortamında yaş sınırı olsa ne fayda BAL'ın üst liglere futbolcu yetiştirebilmesi ya da yarışan kulüplerin futbola sürdürülebilir bir şekilde hizmet edebilmesi çok zor maalesef. Statüler böyle devam ettikçe çıkan çıkmayan İstanbul takımlarının yaşayacakları sevinç de üzüntü de bir döngü içinde kalır. BAL'a yükselen İstanbul takımı kendini hemen yukarı atamazsa döneceği yer belli. Bugün kazanan sevinse de maalesef düzen devam ettikçe amatör futbol İstanbul'da sadece günlük sevinçlere hizmet etmiş olacaktır.

Adsız dedi ki...

haydi gazi sadece bi mac kaldi. bizler inandik sizde inanin.

Adsız dedi ki...

nisantasi maci uzatmalara gider

ÜMİT YILMAZ dedi ki...

Selam.Bıkmadan usanmadan tekrar tekrar yazıyorum.Çözüm çok basit.Tek maçlı eleme yapıp takımların bütün emeğini çöpe atmayın.Sal klasman grubunda play out oynayacak takımlarla Bal liginde play out oynayacak takımları karıştırarak tek devreli lig usulü 2 grup olarak oynatın.İlk 2 sıradaki takımlar BAL ligine çıksın yada Bu 10 takımı diğer bölge illerindeki takımlarında katılacağı bölgesel play out sistemine dahil edin.Burayı da lig şeklinde 4 erli gruplar halinde oynatın.Grup liderleri hangi ilden olursa olsun Bal ligine devam etsin.Böylece il kontenjanı diye bir saçmalık kalmasın.Bu sayede hiç bir takım tek maçla elenmemiş olur.Her takım en az 3 maç oynayarak şansını devam ettirir.Benim başka bir çok önerim var ama maalesef dinleyen yok.Haftalardır buradan yazıyorum statüyü belirlemek o kadar kolay bir şey ki ama böyle gelmiş böyle gider zihniyeti Türk futbolunu esir almış maalesef.Tekrar söylüyorum statü konusunda fikirlerimi dinlemek isteyen olursa ben hazırım.İstanbul amatör ligleri ile ilgili planlama yaptığımı daha önce yazmıştım.Halen cevap bekliyorum.Yeminle söylüyorum benim reklam yapmak gibi bir amacım yok olamazda.Burada yazdığım onlarca yorumu okursanız bunu sizlerde net şekilde anlarsınız. Amacım amatör futbola hizmet etmek.Yardımcı olmak.Tek maçla BİR YILLIK emeği çalınan futbol emekçilerinin yanında olmak.Tek golle yada hakem hatasıyla bir sezonu kaybeden kulüplerin yanında olmak.Saygılarımla.

Adsız dedi ki...

BAL'a çıkıp rezil olmaktansa Süperde kalıp vezir olmak var.Düşünün sene İstanbul takımları dışındaki takımlar genelde bir ilin ya da ilçenin takımı.Deplesmana gidiyorsun Valisi,Kaymakamı,Garnizon komutanı,Yerel yöneticileri hepsi trübünde.İstanbulda ise sahipsizsin.Özellikle de Federesyon yetkilileri tarafından.
Bugünkü maçlara gelince BALda başarılı bir kadro kuracak 3. ligi hedefleyen takımlar kazansın.

Unknown dedi ki...

Arnavutkoy rahat kazanır

dağlı dedi ki...

Alemdağ BAL da. Şükürler olsun

Atikali dedi ki...

Bakırköy bld.stadında çekişmeli bir maç izledik.İki takım taraftarının birbirine yakınlığı biliniyordu ama bu zor atmosferde ve kalabalıkta kardeşliklerini muhafaza ettiler benden bir büyük tebrik.Maça gelirsek benim gözlemim maçın hakkının beraberlik olduğundan yanaydı.Maçın hakeminin ilk yarı sert bazen aşırı sert futbola prim vermesi bazen iki ekibinde tepkisini çekti ancak ikinci yarıda hakem iki oyuncu arasında kalan bir oyuncu lehine çok basit bir faul kararı verdi hızlı kullanan Dikilitaş kafayla maçın tek golünü buldu.Golden daha önce 7 numaralı oyuncunun hareketi sarı kartla geçiştirilirmiydi veya golden sonra bu sefer Nişantaşı lehine kolay iki üç faul çalınırmıydı bunlar meçhul bence hakem başarısız bir maç idare etti hiç bir standart tutturamadı.Dikilitaşa yeni sezonda başarılar dilerim Nişantaşı geçen sezon tamam ama bu sene üst lige çıkmalıydı hakettiğini düşünenlerdenim.Ümit Yılmaz bu playoff sezonunda en büyük kazançlardan biri oldu.Çok kıymetli Ümit Yılmaz ben bir amatör futbolsever olarak tamamen katılıyorum düşüncelerinize ancak mevcut düzen mevcut yapı mevcut temsilcilik malumunuzdur.Onlar ne derse o olur dışardan fikirlere kapalı bir yapılanma ne yazık ki.

Adsız dedi ki...

Çıksalın bu kadar beceriksizlikle grubunda o kadar puanı iyi toplamış vallahi pozisyonları bozuk para gibi harcadılar :)

Adsız dedi ki...

Zaten uğur tahtaci yi hiç bişey yapmadığı için oyundan alındı son final maçı oynuyosun 90 dak korkudan topu rakibe bırakmak kendi eline vermek aman bana top gelmesin demek mücadele etmemek nedir.onuda bıraktım eline yüzde yüz gol fırsatı gelmiş korkudan mücadeleyi bırakıyosun. Önce futbolcu bi düşünmeli neden acaba oyundan çıkıyorum
.

Adsız dedi ki...

Oncelikle alemdag takımını tebrik ediyoruz helal olsun tüm olumsuzluklara rağmen çıktılar. Devam edelim şal takımlarına haftada 2 maç verip sonrada 37 maç yapmış takımla 24 maç yapmış dinledik takımı tek maçla kaderini belirleyemezsinnnn.en azından rövanşı olmalıydı. Emekler kolay yenemedilrr.ona 1 senenin emeğini 1 maçla belirleyemezsinnnn yaziktir. ..........

Adsız dedi ki...

Cıksalına yazik oldu anlatimak istenen bu iste... Kalite olarak rakibinden cok ustun golleri kaciriyor rakip bir tek pozisyonda golu buluyor butun emekler gidiyor bir tek macta bari rovansli yapilsin

Adsız dedi ki...

Dikilitaş Nişantaşı maçındaydım Nişantaşı üstün oynadı ama Dikilitaş Kazandı bide dikilitaşın kaleci çok iyi bir kaleci çıkardığı pozisyondada belli etti kendini bu Lig'te harcanıyor resmen bide 4 numaraları çok etkiliydi ‪

Adsız dedi ki...

Siz eğer korku nedir bilmiyorsanız ben size anlatayım. Hakkında konuştuğunuz futbolcu olmasaydı ortaköy takımı bu maçı oynama şansı bulamazdı. Namağlup takıma golü atan uğur tahtacı şimdi bu maçta mı korktu? Korku nerde biliyo musunuz? Korku son 3 maçı takımına kazandıran oyunculardan biri olan uğur tahtacı'yı bu maç 11 başlatamayan kişilerdedir. Sebebi meçhul olsa da bunun en büyük sebebi genç olmasıdır tahminimce. Korkak olan hocalardır. O yüzden eğri oturup düz konuşun, hak yemeyin, taraflı olmayın. Bu konun açılmasına sebebiyet olan kişi uğur tahtacı olsa da konunun odak noktası o değildir. Burda konu genç oyunculara gerekli güven ve şans verilmemesi ve nitekim sonuç olarak sizin ekran başında 'futbol' zannederek seyrettiğiniz mahalle maçlarını daha uzun seneler seyretmeniz demektir.

Adsız dedi ki...

arkadaslar sal ligi maclarini ve baraj maclarinin bir kismini izyen biri olarak yorumum ; alemdag takiminin nerelerden buraya geldigini vede azmin zaferi oldugunu soylemek isterim ilk 5 macta 1,2 puan toplayan bu takim baraj maclarinida gecerek belkide super amatorden gelerek baraj maclarinida gecen tek takim olmustur tebrik ediyorum ,gazi mahallesi takiminin buralara bile gelmemesi gerekirdi bana gore istiklal ve nisantasi takiminada gecmis olsun ortakoyde kapasite olarak BAL takimi olamazdi

Adsız dedi ki...

Statü adil değil denmiş. Katılıyorum. Statüde hatalar var. Örneğin 2 takımla temsil edilen illerde bir takımın şampiyon olması diğer takımı etkilemiyor, gene play-out oynuyorken İstanbul takımları şampiyon olunca bir takımı play-out oynamaktan kurtarıyor. Bu hatayı nasıl yaptılar anlamak mümkün değil. İstanbul takımları nüfusuna göre BAL'da daha az takımla temsil ediliyor. Doğru. Nüfusa göre dağılım yapılırsa profesyonel liglerin yarısı İstanbul takımıyla dolar. Süper ligde 5 tane İstanbul takımı var. Başakşehir STSL de ama seyircisi yok! Her semt kendi takımını profesyonelde görmek istiyor. Bu imkansız. Profesyonel liglerde yeterince İstanbul takımı var. Bu sayıyı arttırmak yerine semt takımları enerjilerini alt yapı takımlarına harcasa fena mı olur? BAL da oynamak için harcanan milyona varan bütçeleri alt yapıya harcamak futbola daha iyi bir hizmettir. Ancak bizde herkes kendi reklamını yapma peşinde olduğu için ille de şampiyonluk, illede profesyonel lig diye paraları savurup duruyoruz.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.