Perşembe, Nisan 30, 2015

SELİMİYE YİNE TEK GOLLE MAĞLUP

Türkiye U19 Şampiyonası İstanbul Grubu'nda Gaziosmanpaşaspor, Selimiyespor'u 1-0 yenerek ikide iki yaptı ve liderliğe kuruldu. Çeliktepespor'dan sonra GOP'a da 1-0'lık skorla kaybeden Selimiyespor'un iddiası kalmadı.

Karşılaşmaya iyi başlayan ekip Üsküdar temsilcisi ilk dakikadan itibaren rakip kaleye organize ataklarla gitti ancak rakip kalede yakaladığı pozisyonları cömertçe harcadı. İlk maçında Kanaryaspor'u 1-0 yenen Gaziosmanpaşa bu maça kontrollü çıktı, rakibinin üstüne kontratak ile gidip oyunu fazla riske sokmadı. 
36. dakikada Selimiyesporlu defans oyuncu ceza sahası içinde rakibiyle girmiş olduğu mücadele sonrası topa elle müdahale ettiği için hakem Sezer Polat beyaz noktayı gösterdi. Bu karara Selimiyespor oyuncuları ve teknik ekibi itiraz etti ancak edilen itirazlar sonuç vermedi. Gaziosmanpaşaspor penaltı atışını Cengizhan Acar topu filelere gönderdi: 1-0. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı. 


İkinci yarıda her iki takım da karşılıklı ataklarla gol aradılar ilk yarıda atılan golden başka gol olmayınca karşılaşma 1-0 Gaziosmanpaşaspor'un üstünlüğü ile tamamlandı.



Stat: Merkezefendi
Hakemler: Sezer Polat, Cenk Fatih Demirci, Gökhan Günaydın

Gaziosmanpaşaspor: Müslüm, Umut, Anıl, Mert, Tayfun, Emre, Cengizhan, Burak, Okan Şerif, Batuhan
Selimiyespor: Sıddık, Serkan, Evren, İlker Umut, Burak, Birol, Bünyamin, Mehmet, Bayram, Niyaz
Gol: Cengizhan (37 pen)

HABER-FOTOĞRAF: AKGÜN ÇOKGEZ




Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.