Çarşamba, Nisan 29, 2015

2.AMATÖR LİGDE HAKEME SALDIRAN 3 TAKIM HÜKMEN MAĞLUP


2.Amatör Lig Tertip Komitesi, İstanbul’da bu haftaki maçlarda Hakemlere saldırı nedeniyle yarıda kalan 3 maçı karara bağladı.

Buna göre; 1-1 devam ederken Karacaköy Belediyespor yönetici ve sporcusunun Hakeme fiili saldırısı sonucunda 80.dakikada yarıda kalan maçta Karacaköy Belediyespor takımının, 

12.dakikada, Üsküdar 1919 takımının 1-0 üstünlüğü ile devam eden maçta, Uğur Mumcu Spor Kulübünün yönetici ve seyircilerinin Hakemlere fiili saldırısı sonucunda tatil edilen maç nedeniyle Uğur Mumcu Spor Kulübünü, 

45.dakikada 1-0 HAVATAŞ takımının 1-0 üstünlüğü ile devam ederken, Sarıyer Pınarspor takımının sporcularının ikisinin Hakeme fiili saldırısı ve akabinde Hakemin gözünden yaralanması nedeniyle yarıda kalan HAVATAŞ-Sarıyer Pınarspor maçında da konuk ekibin FMT’nin 19/1-a maddesine göre 3-0 hükmen yenik sayılmasına karar verdi.

Çekilen çekilene
Kurul ayrıca, 2.Amatör Ligden çekilen Büyükdere, Ulusspor, İzzetpaşa, TEM Terkos ve Filizspor ile U19/2. Liginden çekilen Alipaşa, İstanbul Konya, Siirt İstanbul Y.Selim, Kayışdağı, Filizspor ve Muratpaşa ile U12 Liginden çekilen Üçyüzlü takımlarının ligden çıkarılmasına, kalan maçlarında 3-0 hükmen yenik sayılmalarına karar verdi.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.