Perşembe, Nisan 30, 2015

GÜRPINAR BİR AÇILDI PİR AÇILDI


Türkiye U19 Şampiyonası Kocaeli Grubu'nda İstanbul Gürpınarspor, Sakarya temsilcisi Çaykışlaspor'u 2-0 geriden gelip 4-2 yenerek turnuvaya 3 puanla başladı.

Kocaeli Cephanelik Stadında oynanan müsabakanın ilk golü 2. dakikada Emre’den geldi.  Sağ kanattan Tugay’ın asisti ile Emre düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.  1-0 Çaykışlaspor 7. dakikada farkı 2’ye çıkadı. Gürpınar kalecisi Mustafa Tugay’ı faulle durdurdu. Müsabakanın Kocaeli Bölgesi hakemi İsmail Akçay önce pozisyonu avantaja bıraktı. Ardından da Çaykışlaspor lehine penaltı verdi.  Penaltıyı Berkay gole çevirdi. 

Bu golün ardından İstanbul temsilcisi Çaykışlaspor kalesini ablukaya aldı. Art arada ataklar ile Çaykışlaspor kalesinde gol arayan İstanbul Gürpınar’da Emrah Kasım 33. dakikada attığı golle skoru 2-1 yaptı. Ardından 38. dakikada Emre rakip futbolcuyu ceza sahası içerisinde faulle durdurunca hakem penaltı noktasını gösterdi. Emrah Kasım penaltıyı gole çevirdi. 2-2 İlk yarıda başka gol olmadı. 


Maçın ikinci yarısında İstanbul Gürpınar oyuna hakim olan taraftı.  Gürpınarspor’da 58. dakikada Erkan ile 76. dakika Furkan ile attıkları gollerle skoru 4-2 ‘ye getirdiler. Gürpınarspor’un bir şutu da direkten döndü. Maçta başka gol olmadı. 

Gürpınarspor cumartesi günü Tekirdağ Saray Belediyespor'la oynayacak.

HABER-FOTOĞRAF: SİNAN KOLCU

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.