Salı, Nisan 28, 2015

BÜYÜKÇEKMECE VERGİ DAİRESİ BİR ÜST TURDA


Maliye çalışanları geleneksel halı turnuvasının 2013 yılı şampiyonu Büyükçekmece Vergi Dairesi Müdürlüğü maddi imkansızlıklar nedeniyle beklenen futbolu bir türlü ortaya koyamayan ve grubunda iddiası bulunmayan Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı ile oynadığı karşılaşmadan 7-2 galip ayrılarak gruptan üçüncü olarak bir üst tura yükselmeyi garantiledi.

Baştan sonra rahat bir oyun ortaya koyan Büyükçekmece Vergi Dairesi’nde kaleci Şener Şahin, rahatsızlığından dolayı önceki haftalardaki performansından uzak kaldı ve hatalı goller yedi. Büyükçekmece takımının golcüsü Ersoy Parlak karşılaşmada beş gol kaydederek gol sayısını 20’ye yükseltti ve rakipleriyle arasındaki farkı açmaya devam etti.

Büyükçekmece Vergi Dairesi Müdürlüğünün diğer golleri Ferit Gönder ve İlhan Öncü’den gelirken Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığının golleri Cahit Akın’dan geldi. Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı taraftar ve oyuncularının hakemle yapmış oldukları güzel sohbet büyük küçük herkese keyifli anlar yaşattı.

MAÇIN EN İYİ OYUNCUSU: İlhan Öncü (Büyükçekmece VDM)
MAÇIN EN CENTİLMEN OYUNCUSU: Soner Aydın (Büyük Mükellefler)


HABER: TOLGA NAR




Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...