Perşembe, Nisan 30, 2015

BU FOTOĞRAF BOLU'YU KARIŞTIRDI!


Bolu 1. Amatör Lig'de şampiyon olan Yeniçağaspor'un yönetici ve teknik heyetinin sezonun bitime 1 hafta kala ASKF Başkanı ve TFF İl Temsilcisi ile aynı masada 'şampiyonluk kutlaması' fotoğrafının önce sosyal medyaya ardından gazetelere düşmesi kentte büyük ses getirdi.

Bolu 1. Amatör Lig Play-Off Grubu'nda 9. haftada Yeniçağaspor sahasında şampiyonluk yolundaki rakibi Geredespor'la 1-1 berabere kalarak zirvedeki yerini korumuş, son hafta da galip gelerek mutlu sona ulaşmıştı. Lakin Yeniçağasporluların şampiyonluğu son maçta önce, üstelik ASKF Başkanı ve TFF İl Temsilcisi ile aynı masada kutladığı ortaya çıkınca Gerede ayaklandı!

Yeniçağaspor’un Yöneticisi Nurettin Yılmaz Dinç’in sosyal medyadan paylaştığı şampiyonluk kutlaması masasında görüntülenen Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Zekeriya Gökmen’in de aralarında bulunduğu çok sayıda isim deşifre oldu.

“Biz hala şampiyonluk kutlaması yapıyoruz aslanlarım sayesinde” başlığı altındaki fotoğrafta görüntülenen Bolu ASKF Başkanı Gökmen’in yanı sıra TFF İl Temsilcisi Cemalettin Metin ve eski İl Hakem Kurulu Başkanı Tansel Gülen fotoğrafta görünen diğer isimler oldu.

Maç tartışmalı geçmişti

Geredespor-Yeniçağaspor karşılamasında Yeniçağaspor’un kaydettiği golde Geredespor’lu futbolcular, Yeniçağaspor kalecisinin kornere çeldiği topta korner kullanmaya giderken, hakem aut kararı vermiş ve kalecinin oyunu başlatmasıyla kontrataktan Geredespor kalesinde golü görmüştü. Ceza sahası içersindeki penaltı olan 2 faule ceza sahası dışında kararı veren orta hakem, verdiği kararlarla karşılaşmanın sonucuna etki eden isim olmuştu. Tüm bunların üstüne ortaya çıkan bu fotoğraf Geredelileri çılgına çevirdi.



Fotoğraf hemen kaldırıldı

Sosyal medya hesabından paylaşılan bu fotoğrafın dakikalar sonra kaldırılması akıllarda soru işaretleri bıraktı.
Olayı manşetine taşıyan Gerede Yenigün Gazetesi, "Bolu ASKF Başkanı Zekeriya Gökmen’in Bolu’daki tüm takımlara tarafsız gözüyle bakması gerekirken şampiyonun belli olacağı kritik haftada Yeniçağasporlu yöneticilerin bulunduğu içki masasında görüntülenmesi Bolu’da futbolun hangi aşamada olduğunu adeta gözler önüne serdi. Masada neler konuşuldu, kritik son haftaya girilirken Yeniçağasporlu yöneticinin günler öncesinden paylaştığı fotoğrafta Yeniçağaspor’un şampiyon olduğu noktasındaki paylaşımla Yeniçağaspor’un şampiyon olduğu nasıl bilindi? Kamuoyu bu soruların yanıtlarını bekliyor" ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Gerede Yenigün Gazetesi

2 yorum:

ceposman dedi ki...

bu fotoğrafı koyanlar yeniçağasporla 4 maç yapıp 3 kez yenilmeyi sindiremeyenıerdir. bu gerede spor play off maçında 20. dakika da 10 kişi kalan rakibine yenilirken neredeydi .. bu maçı tüm bolu halkı şehir stadında izledi hiç kimse çamur atmasın yeniçağaspora diz çöküp tebrik etsin herkes çünkü bu takım yüreğiyle parasız pulsuz KRALLAR GİBİ BOLU ŞAMPİYONU OLMUŞTUR ..

Akın Karakaş dedi ki...

Yazıklar olsun. Profosyonel ligde alıştık artık amatörde de gelenek olmuş..

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...