Pazar, Nisan 26, 2015

KÜÇÜKÇEKMECE'DE GALATASARAY İKİNCİ KEZ ŞAMPİYON

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği ile birlikte düzenlediği 3’üncü 23 Nisan Mini Minikler Futbol Turnuva final maçında Galatasaray, Halkalı Taştepespor’u 6-0 yenerek turnuvada ikinci kez şampiyon oldu.

Bir ay boyunca 16 takımın kıyasıya rekabetine sahne olan, 3’üncü Mini Minikler Futbol Turnuvası, Yeşilova Kemal Aktaş Stadı’nda gerçekleştirilen final müsabakası ve ödül töreniyle sona erdi.

Galatasaray, Halkalı Taştepespor’u 6-0 yenerek turnuvada ikinci kez şampiyonu oldu. Ödül törenine, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk, Galatasaray eski Futbolcularından Ayhan Akman, Orhan Ak Taner Alpak ve İstanbul eski İl Futbol Temsilcisi Bahri Savaş ve ilçe Kulüp Başkanları ve yöneticiler ve kalabalık futbol sever katıldı.
Turnuvanın üçüncüsü Söğütlüçeşmespor oldu.
Turnuvanın üçüncülük maçı Söğütlüçeşmespor Küçükçekmece İdman Yurdu spor takımları arsında oynadı.

Kıyasıya ve çekişmeli geçen maçı Söğütlüçeşmesporlu minikler güçlü rakibi Küçükçekmece İdman Yurdu spor'u 2-1 yenerek turnuvanın üçüncüsü oldu.

Penaltı’da Galatasaray takımı şampiyon
3’üncü Mini Minikler Futbol Turnuvası bu sene ilk kez gerçekleşen penaltı atışı şampiyonası yapıldı.
Turnuvaya katılan 16 takım eleme usulü beşe atış yaptı yapılan atışlar sonunda Penaltılarda Söğütlüçeşme ve Galatasaray takımları finale kaldı.
Penaltı atışı Finalinde rakibine göre üstünlük sağlayan sarı kırmızılı Galatasaraylı minik takımı penaltı atışlarında şampiyon olan takım oldu.



Finalin Adı Galatasaray – Halkalı Taştepe
Final Maçını, ünlü spor spikeri Emre Tilev, tribündeki izleyicilere canlı olarak anlattı. Tilev’in anlatımıyla tribündeki seyirciler 60 dakika boyunca keyifle izledi. Hakem Tahir Arı can’ın yönettiği final maçında Galatasaray rahat bir oyunla 6-0 kazandı. Şampiyon takım, kupasını ve madalyalarını Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’in elinden aldı. Şampiyonluk kupasını kaldıran futbolcuların heyecanı, coşkusu ve mutluluğu ise gözlerden kaçmadı.

Gençtürk: İlçemizde 28 şampiyon çıkmıştır
Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk yaptığı konuşmasında "İ
lçemizde spor yatırımlara giderek artmakta bu anlamda çeşitli kategorilerde yükselen bir grafikte gözlerden kaçmıyor şuana kadar gruplarında 28 şampiyon takım var ayriyeten Türkiye şampiyonasına giden takımlarımı da bulunmakta.
Bu başarımızda en büyük pay sahibi Belediye Başkanımız Temel Karadeniz’in çok büyük destekleri var kulüplerimiz ve ilçe sporumuz adına huzurunuzda çok teşekkür ederim. Turnuvamıza katılan ve renk katan tüm takımlarımıza hocalarımıza ve siz değerli sporseverlere teşekkür ederim'' dedi.

Karadeniz: Spor da kazanılacak en güzel şey centilmenliktir
Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de "23 Nisan Ulusla Çocuk Bayramı haftasını öncelikle kutlu olsun. Bizleri sizlerle bugün buluşturan Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk ve yönetim kuruluna ve kulüp başkanlarımıza emeği geçen herkese teşekkür ederim. Turnuvamıza katılan ve şampiyon olan Galatasaray takımını ikini olan Halkalı Taştepespor’u final maçında zevkli ve heyecanlı mücadelelerinden dolayı tebrik ederim. Spor da kazanılacak en güzel şey centilmenliktir centilmen olan takımızı ve futbolcu kardeşlerimizde tebrik ederim" dedi. 

Özellikle amatör spora ve sporculara verdiği değer ve yaptığı katkılarla kamuoyunun takdirini kazanan, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz turnuvaya katılan futbolcuların coşku ve sevinçlerine ortak oldu.

Turnuvada dereceye girenler ve ödülleri takdim edenler
1.Galatasaray - Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz
2.Halkalı Taştepespor - Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk,
3.Söğütlüçeşmespor - Küçükçekmece Belediye Meclis üyesi Barış Sert ve Necdet Öztürk
4.Küçükçekmece İ.Yurduspor - Yeşilova Esnafspor Kulüp Başkanı Ahmet Ulaş, Halkalı Taştepespor Kulüp Başkanı İsamil Merçli, Sultanmuratspor 2.Başkanı İbrahim Şakiroğlu 
Centilmen Takım: Sefaköy Kartalspor  - Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu
En Erken Gol: Caner Doğan Galatasaray  - Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz
Gol Kralı: Caner Türksoy  - Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk,
En iyi kaleci: Aziz Can Aydın (Halkalı Taştepe)  - Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu
Penaltı atışlarında şampiyon olan Galatasaray takımına Ayhan Akman Orhan Ak, Taner Alpak ve Bahri Savaş İkinci olan Söğütlüçeşmespor takımına Küçükçekmece Belediye Meclis üyesi Barış Sert ve Necdet Öztürk tarafından kupa ve madalyalar verildi.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE




























Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...