Cumartesi, Nisan 25, 2015

ÇAYIROVASPOR BAL'DAN DÜŞTÜ

Bugün İsmetpaşa Stadı’nda oynanan Kocaeli'de BAL’a çıkma baraj maçında sevinen Demirspor oldu. İlk yarı atak oynayan, çok sayıda fırsattan yararlanamayan Demirspor ikinci yarıda golleri sıraladı. Maçı 3-0 kazanan Demirspor adını BAL’a yazdırırken, iki yıldır bu ligde olan Çayırovaspyor, Amatör Süper Lig’e indi. 

DEMİRSPOR ATAKTI 
Demirspor ilk yarıda daha çok isteyen, daha fazla pozisyon bulan taraftı. 12 ve 19’ncu dakikalarda Gökhan Özkanlı-Kerem işbirliğinde yaratılan tehlikelerden sonuç çıkmadı. 24’ncü dakikada Yiğitali soldan girdi, şutunda top az farkla avuta çıktı. 32’de Çayırovaspor ilk önemli atağını geliştirdi. Fatih ortaladı Çağrı altı pasta kafayı vurdu, meşin yuvarlak direğin dibinden dışarı çıktı. Bu pozisyonun hemen sonrasında Demirspor gole çok yaklaştı. Süleyman karşı karşıya pozisyonda kaleciyi geçemedi. 

İLK YARI GOLSÜZ BİTTİ
35’nci dakikada Yiğitali ceza alanı dışından etkili bir şut çıkardı, top auta çıktı. 40.dakikada Çayırova atağında Halil, Aykut’u geçip ortaladı, ön direkte İshak dokundu, meşin yuvarlak az farkla auta gitti. Devrenin son dakikasında Demirspor organze atak geliştirdi. Yiğitali-Kerem paslaşmasında Yiğitali sol çaprazdan vurdu top kalecinin ayaklarından döndü, savunma Süleyman’dan önce davranın mutlak golü önledi. 

GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ 
Demirspor ikinci yarıya da etkili başladı ve ilk önemli atağında öte geçti. 55’nci dakikada Gökalp’in kullandığı kornerde Ömer Şahin ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi. Çayırovaspor golün şokunu üzerinden atamadan Demirspor ikinciyi bulup rahatladı. 72’nci dakikada Lacivert-Mavili takım rakip savunmayı az adamla yakaladı. Kerem, müsait durumdaki Gökhan Özkanlı’yı gördü. Bu futbolcu topu ağlara gönderdi. 2-0’dan sonra Çayırova risk alınca, Demirspor boş alan buldu. 77’de Onur’un uzun pasına hareketlenen Gökhan Özkanlı topu kalecinin altından filelere gönderdi. Maç 3-0 bitti, Demirspor adını BAL’a yazdırırken, Amatör Süper Lig’e düşen Çayırovaspor büyük şok yaşadı. 

Hakemler son anda değişti maç yarım saat geç başladı 
Baraj maçının tarihi ilk olarak 26 Nisan Pazar olarak belirlenmiş, sonrasında Derincespor’un maçı dikkate alınarak değişikliğe gidilmiş ve bir gün önceye alınmıştı. Merkez Hakem Kurulu maça İstanbul bölgesi hakem triosunu atamıştı. Hakemlere maç günüyle ilgili değişikliğin haber verilmediği dünkü maç öncesinde ortaya çıktı. İl Temsilcisi Mithat Ağa ile Hakemler Derneği Başkanı Mecit Keskin hemen harekete geçti. Maçı izlemeye gelen Alper Çetin tribünden çağrıldı, iki de yardımcı ayarlandı. MHK’nın izniyle maçı Kocaeli bölgesi hakem triosu yönetti. Son dakika ortaya çıkan bu durum nedeniyle maç yaklaşık yarım saat geç başladı.

KAYNAK: www.ozgurkocaeli.com
DEMİRSPOR ATAKTI Demirspor ilk yarıda daha çok isteyen, daha fazla pozisyon bulan taraftı. 12 ve 19’ncu dakikalarda Gökhan Özkanlı-Kerem işbirliğinde yaratılan tehlikelerden sonuç çıkmadı. 24’ncü dakikada Yiğitali soldan girdi, şutunda top az farkla avuta çıktı. 32’de Çayırovaspor ilk önemli atağını geliştirdi. Fatih ortaladı Çağrı altı pasta kafayı vurdu, meşin yuvarlak direğin dibinden dışarı çıktı. Bu pozisyonun hemen sonrasında Demirspor gole çok yaklaştı. Süleyman karşı karşıya pozisyonda kaleciyi geçemedi. İLK YARI GOLSÜZ BİTTİ 35’nci dakikada Yiğitali ceza alanı dışından etkili bir şut çıkardı, top auta çıktı. 40.dakikada Çayırova atağında Halil, Aykut’u geçip ortaladı, ön direkte İshak dokundu, meşin yuvarlak az farkla auta gitti. Devrenin son dakikasında Demirspor organze atak geliştirdi. Yiğitali-Kerem paslaşmasında Yiğitali sol çaprazdan vurdu top kalecinin ayaklarından döndü, savunma Süleyman’dan önce davranın mutlak golü önledi. GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ Demirspor ikinci yarıya da etkili başladı ve ilk önemli atağında öte geçti. 55’nci dakikada Gökalp’in kullandığı kornerde Ömer Şahin ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi. Çayırovaspor golün şokunu üzerinden atamadan Demirspor ikinciyi bulup rahatladı. 72’nci dakikada Lacivert-Mavili takım rakip savunmayı az adamla yakaladı. Kerem, müsait durumdaki Gökhan Özkanlı’yı gördü. Bu futbolcu topu ağlara gönderdi. 2-0’dan sonra Çayırova risk alınca, Demirspor boş alan buldu. 77’de Onur’un uzun pasına hareketlenen Gökhan Özkanlı topu kalecinin altından filelere gönderdi. Maç 3-0 bitti, Demirspor adını BAL’a yazdırırken, Amatör Süper Lig’e düşen Çayırovaspor büyük şok yaşadı. Hakemler son anda değişti maç yarım saat geç başladı Baraj maçının tarihi ilk olarak 26 Nisan Pazar olarak belirlenmiş, sonrasında Derincespor’un maçı dikkate alınarak değişikliğe gidilmiş ve bir gün önceye alınmıştı. Merkez Hakem Kurulu maça İstanbul bölgesi hakem triosunu atamıştı. Hakemlere maç günüyle ilgili değişikliğin haber verilmediği dünkü maç öncesinde ortaya çıktı. İl Temsilcisi Mithat Ağa ile Hakemler Derneği Başkanı Mecit Keskin hemen harekete geçti. Maçı izlemeye gelen Alper Çetin tribünden çağrıldı, iki de yardımcı ayarlandı. MHK’nın izniyle maçı Kocaeli bölgesi hakem triosu yönetti. Son dakika ortaya çıkan bu durum nedeniyle maç yaklaşık yarım saat geç başladı.

Özgür Kocaeli Gazetesi www.ozgurkocaeli.com.trhttp://www.ozgurkocaeli.com.tr/spor/demirspor-balda-h267020.html

Özgür Kocaeli Gazetesi

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.