Cuma, Ekim 24, 2014

FERİKÖY HÜKMEN MAĞLUP

Deplasmanda Yahya Kemalspor’u 2-1’le geçen Feriköy, TFF tarafından bu maçta talimatlara aykırı davrandığı gerekçesi ile 3-0 hükmen mağlup ilan edildi.
Kağıthane Belediyesi Yahya Kemal Stadında geçtiğimiz haftalarda oynanan ve Hakem Osman Faik İçmeli’nin yönettiği karşılaşmada kırmızı-beyazlı Şişli ekibi, hafta içi takımın başına getirdiği Teknik Direktör Birol Yalçın’ın sahaya giriş kartını yetiştiremediği için iddialara göre TFF İstanbul İl Başkanlığı’ndan “Birol Yalçın, Feriköy’ün başında sayaya girebilir” şeklinde bir yazı almış ancak Yahya Kemalspor’lular, TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’nun da izlediği maçta bu duruma itiraz etmişlerdi. Adı geçen maçta Feriköy Kulübü sahaya Yönetici sokmamış ve esameyi de Birol Yalçın imzalamıştı.
Feriköy düşme hattına indiSiyah-beyazlı Kağıthane ekibinin itirazını değerlendiren Türkiye Futbol Federasyonu, bu maçta Feriköy’ün talimatlara aykırı davrandığı gerekçesi ile kırmızı-beyazlıları hükmen mağlup ilan etti. Bu sonuçla Feriköy 5 puana geriledi ve sondan ikinci sıraya indi. Yahya Kemalspor ise puanını 7 yaptı ve 2 sıra üste çıktı.
Feriköylüler çok tepkiliYahya Kemalspor maçı için Teknik Direktör Birol Yalçın’a TFF’den izin kağıdı aldıklarını söyleyen ve bu kağıdı ispatlayan Feriköy cephesi İl Başkanlığına tepkili. Kırmızı-beyazlıların konuyu Tahkim Kurulu’na taşıyacakları ve gerekirse TFF’ye kalabalık bir taraftar grubu ile yürüyüş düzenleyecekleri öğrenildi.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

Cem Çalışkan Fatih'te antrenörlerle bir araya gelecek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesi’nin yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Cem Çalışkan, 13 Ma...