Cuma, Ekim 24, 2014

TARAFTARLARIN DARP ETTİĞİ HOCA İSTİFA ETTİ

Geçtiğimiz günlerde kendi taraftarının antrenman öncesi darp ettiği Sarıyer Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar görevinden istifa etti.
Kaleci Antrenörü Erdal Elgörmüş’ün IŞİD’e tepki gösteren PYD yanlısı paylaşımlarda bulunmasına tepki gösteren Sarıyerli taraftarlar, tesislere gitmiş, onlarla konuşmak için dışarı çıkan teknik direktör Turhan Özyazanlar yumruklanmıştı.
Burnuna atılan yumruk ile hastanelik olan ve özel bir Hastaneye kaldırılan Özyazanlar aynı gün akşam saatlerinde taburcu edilmişti. Yaşanan bu olay üzerine Sarıyer’in yapması planlanan antrenman da iptal edilmişti.
Olayın ardından konuşan Turhan Özyazanlar, siyasetle bir işi olmadığını belirterek, “Haksız bir saldırıya uğradım. Benim tek ilgi alanım futbol” demişti.
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele beyaz martıların Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar, Antrenörlük kariyerinde İstanbul DSİ, İstanbul BŞB, Öz Sahrayıceditspor, Yalovaspor, Eyüpspor, Alibeyköyspor, Güngörenspor, Samsunspor, Yalovaspor ve Eyüpspor takımlarında görev yapmıştı.
Önce Dizar sonra ÖzyazanlarSpor Toto Süper Lig ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da uzun yıllar genel menajer olarak görev yapan Kamil Dizar’ın Sarıyer’e futbol koordinatörü olarak gelmesi ile göreve başlayan Özyazanlar’dan önce, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u amatör Ligden alıp, Süper Lige taşıyan Mühendis Kamil Dizar 2.Lig ekibindeki görevinden istifa etmişti.

HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.