Çarşamba, Şubat 05, 2014

Kuştepe-Arnavutköy Bld maçında yine olay

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta Kuştepespor ve Arnavutköy Belediyespor arasında yaşanan erteleme maçına yaşanan olaylar damgasını vurdu.



Yıldıztabya Stadı'ndaki maç, TFF'nin kararı gereği Ayazağa Stadı'ndaki karşılaşmanın tatil edildiği 15. dakikadan itibaren oynandı. Maçın hakemi, güvenlik güçlerinin olmaması nedeniyle maçı başlatmak istemedi. Daha sonra sahaya 3 polis intikal edince hakemler saat 14.00'te sahaya çıktı, maç biraz gecikmeli olsa da başladı. Bu arada 3 polis, devre arasından sonra stadı terk etti.


Sakin giden maçın son anlarında büyük olaylar yaşandı. 89. dakikada sahadan atılan Arnavutköy Belediyespor  kaleci antrenörü, maçı tesislerden izleyen Kuştepespor yardımcı antrenörüyle tartışmaya başladı. Tesislerin üst katında olan Kuştepespor yardımcı antrenörü aşağıya indi ve iki arasında yumruklaşma yaşandı. Bu kavgaya Kuştepespor taraftarları müdahil olurken, Belediyespor antrenörü soyunma odalarından birinde kilitli kaldı. Arnavutköy Belediyespor'un yedek futbolcuları da maç devam etmesine karşın antrenörlerini korumak için saha dışına koştular ve olaya dahil oldular.


Olaylar yatıştı derken Kuştepespor taraftarları, Arnavutköy Belediyespor'un otobüsünü taş yağmuruna tuttu. Otobüsün ön camı kırıldı. Bu olaylar sırasında hiçbir emniyet görevlisinin olmaması dikkat çekti. Ancak olaylar bittikten sonra 4 polis geldi fakat Arnavutköy Belediyespor Kulüp Başkanı Ercan Üner, takviye güç gelmediği sürece takımını stattan çıkarmayacağını iletti. Konuk takımın kafilesi olaylar sakinleştikten sonra ekip otosu ile birlikte stattan ayrıldı. Olaylar esnasında bir kişi kulağından, bir kişi de bacağından hafif şekilde yaralandı.


Bu arada hakemin olaylar nedeniyle uzatma oynatmadığı maç 0-0 bitti.


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT


[gallery link="file" ids="109190,109191,109193,109197,109196,109195,109194,109198,109199,109200,109201"]

3 yorum:

Serdar dedi ki...

Maçın gergin geçmesi zaten bekleniliyordu ama anlam veremediğimiz tek şey bu maçta Polisin hiç bi şekilde olmaması ve Kuştepe taraftarının ellerinde çeşitli emanetlerle soyunma odalarının önüne kadar gelerek,resmen insan öldürmek için yaptıkları piskopatca işler,bıçak darbesi alanların olduğu haince bi olay var ve tek sebebi Kuştepenin taraftarları

dodo dedi ki...

serdar mısın nesin olayı bilip bilmeden kuştepe suç buluyosun

alper dedi ki...

serdar mısın nesin olayı bilip bilmeden kuştepe suç buluyosun

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.