Çarşamba, Şubat 05, 2014

Küçükköyspor’dan kaleye takviye

Süper Amatör Lig Klasman Grubuna Feriköy mağlubiyeti ile başlayan Küçükköyspor, kaleci Aydın Kalak’ı kadrosuna kattı.



09 Şubat 2014 Pazar günü Namık Sevik Stadında oynayacağı Nişantaşı maçı için Kumburgaz’da kampa giren yeşil-siyahlılar, bu sezon Süper Amatör Ligde başarılı olamayarak bir alt lige düşen komşu takımı Kazım Karabekir Mevlanaspor’un kalecisi Aydın Kalak’ı transfer etti.


 


Takımı küme düşmesine rağmen oynadığı futbolla adından söz ettiren 1993 doğumlu kaleci, daha önce de Aydınspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Darıca Gençlerbirliği formaları giymişti.


 


“İyi bir transfer, hayırlı olsun”
Transfer sonrası bir açıklama yapan Kazım Karabekir Mevlanaspor’un Başkanı Mustafa Türlü de, Aydın’ın hem kişiliği hem de sporculuğu ile ön plana çıktığını ifade ederken, “Bu sene en iyi futbolcumuzun Aydın olduğunu söyleyebilirim. Klasman Grubunda 2 takım daha vardı Aydın ile ilgilenen. Ancak sporcumuz semtimizin takımı olduğu için Küçükköyspor’u tercih etti. Bu transferin Küçükköyspor’a ve Aydın’a hayırlı olmasını diliyorum. Aydın eminim çok başarılı olacaktır ve Küçükköyspor’un Bölgesel Amatör Lige mücadelesinde çok katkısı olacaktır.” dedi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.