Pazar, Aralık 01, 2013

Şirinevlerspor farkı

İstanbul 1.Amatör Lig 5.Grup’ta Şirinevlerspor, sahasında konuk ettiği Zeytinburnu Zaferspor’u 4 golle  geçti.


Grubunda ilk iki için iddiası olmayan, üçüncü sıradaki Zaferspor ile dört puan gerisinde, dördüncü sırada bulunan ve en azından ligi bir üst sırada bitirmeyi isteyen, Şirinevlerspor’un karşılaşmasında, oyunun ilk yarısı orta alan mücadelesi şeklinde geçerken,  ev sahibi ekip kazanma arzusu ile birlikte daha diri bir görüntü çizdi. Bu görüntüde her ne kadar maça 14 kişilik kadro ile gelen Zaferspor’un eksikleri  etken gibi görünse de ev sahibi ekip puan cetvelinde ilk iki sıraya daha yakın bir noktada olabileceğini sporseverlere  hissettirdi. Ev sahibi ekip ilk yarıdaki arzulu oyununu birde golle süsleyince soyunma odasına 1-0 lık üstünlükle girmeyi başardı.


Karşılaşmanın ikinci yarısında moral olarak ta bir tık geriye düşen Zaferspor , Vites yükselterek ikinci yarıya başlayan ev sahibi ekipten, Vedat, Semih, ve Fehmi’nin gollerine engel olamayınca sahadan 4-0 lık gibi farklı bir skorla mağlup olarak ayrıldı.
Oyunun 77.dakikasında Zaferspor yarı alanının taç çizgisi üzerinde yapılan faulden sonra, her ne kadar  saha içi karışsa da, araya giren iki ekibin teknik kadroları ve sağ duyulu futbolcular sayesinde, ortalık olaylar çok fazla büyümeden yatıştırıldı.  Kazanılan 3 puanla beraber Şirinevler 3. sıradaki rakibine 3 puan daha yaklaşarak, farkı 1’e indirip nefesini, rakibinin ensesinde hissettirmeyi başardı.  Maç sonunda hem kazanılan 3 puanın hemde güzel oyunun sevinci varken, bir diğer taraftanda güzel oyundan memnun kalıp, ilk 2 sıradan bu kadar uzak kalmanın üzüntüsünü yaşayan taraftarlar vardı.


Saha içindeki yardımlarından dolayı saha komiseri Fevzi KEKEÇ’e  teşekkür ederiz.


 


ŞİRİNEVLERSPOR: Akif, İbrahim,Yunus, Semih, Arif, Aykut, Muhammet Cihan, Fehmi, Vedat, İbrahim, Ümit.
Yedekler: Yasin, Onur, Faysal, Muhammed Burak, Muhammet Beşir, Enes.
ZAFERSPOR: Mustafa, Ersin, Burak, Hüseyin, Ahmet, Murat Öztürk, Murat Yıldırım, Kısmet, Yavuz, Muhammet, Veysel.
Yedekler:  Fikret, Burak, Mücahit.
Sarı kartlar: Yunus, Aykut Fehmi,Muhammed Burak. (Şirinevlerspor), Ersin,Burak,Ahmet,Hüseyin,Murat Öztürk,Kısmet.(Zaferspor)


 HABER-FOTOĞRAF: MELİH ÖZTÜRK


[gallery link="file" ids="95843,95842,95841,95840,95839"]

1 yorum:

GÖZLEMCİ dedi ki...

Ya arkadaş bu ZAFERSPOR tam bir kaos takım. çok kötü bir orta sahası var. Forvet yok. Kalecileri iyi değil. 1 tane topa dur demedi. 10 numaraları vardı 2 hafta önce güneşli maçında oda yoktu... Valla yönetim bu kadroyu kurarken ne düşünmüş acaba...

Gürzafer Tayfun gibi esti!

İstanbul 2. Amatör Lig 6. Grup'ta şampiyonluğu hedefleyen ve haftaya 22'şer puanla zirvede giren iki ekibin maçında Gürzaferspor sah...