Pazartesi, Kasım 18, 2013

Yeniköyspor Akçakocaspor'u iki golle uğurladı

Bölgesel Amatör Lig 9.Grup'ta Yeniköy sahasında konuk ettiği Akçakocaspor'u  Mesut ve Özgür'ün kaydettiği gollerle 2-0 mağlup etti.


Üst üste 4 haftadır mağlup olan Akçakocaspor, deplasmanda karşılaştığı zorlu rakibi Yeniköyspor karşısında dirense de pek fazla bir varlık gösteremedi ve sahadan 2-0 yenik ayrıldı. İlk yarıda etkili futbol orataya koyan Yeniköy, Akçakocaspor’un direnmesine rağmen ilk yarının sonunda 45.dakikada Mesut Aytemiz gol bulunca ilk yarı 1-0 kapandı.

İkinci yarıya yine hızlı başlayan Yeniköy, Akçakocaspor’un kalesini ablukaya almasına rağmen golüne maçın sonunda kavuşutu. 90.dakikada Özgür Karakaya durumu 2-0 yaptı ve maçta bu skor ile sona erdi.


 


Akçakocaspor bu sonuçla bir diğer Düzce temsilcisi Beyköy Belediyespor’un 2 puan altında kalarak haftayı 10 puan ve 9.sırada tamamladı. Yeniköyspor ise aldığı bu galibiyetle puanını 16 ya yükseltt. Akçakocaspor, gelecek hafta kendi saha ve seyircisi önünde gurbun zayıf ekibi İscehisarspor ile mücadele ederken, Yeniköyspor deplasmanda Sultanbeyli Belediyespor ile karşılaşacaktır


STAT: Sarıyer Çayırbaşı
HAKEMLER: Anıl Pola,Eşref Gökalp,Yaşam Bacaksız(İzmir bölgesi)
YENİKÖYSPOR:Bülent, Gökhan, Emrehan, Barış, Yağız, Özgür, Hakan, Rıdvan, Mesut, Ahmet, Mert
AKÇAKOCASPOR: Furkan, Savaş, Onur, Kadir, Murat, Asım, Erdi, Onur , Coşkun, Levent, Tuncay
GOLLER: Dk.45 Mesut, Dk.90 Özgür (Yeniköyspor)

HABER: İBRAHİM TUZCU

1 yorum:

Yeniköy sevdaLısı dedi ki...

BU TAKIM BU SENE ŞAMPİYON OLUR.. TEK EKSİGİMİZ SAGLAM Bİ SAMTRAFOR AHMETİN YANINDA.. TEBRİKLER YENİKÖYÜM...

Gürzafer Tayfun gibi esti!

İstanbul 2. Amatör Lig 6. Grup'ta şampiyonluğu hedefleyen ve haftaya 22'şer puanla zirvede giren iki ekibin maçında Gürzaferspor sah...