Cumartesi, Nisan 13, 2013

Milli varlıkların sayısı artacak

KADINLAR 1. Futbol Ligi'nde 17'nci haftaya girildi. 10 takımın mücadele ettiği ligde, Zonguldak'ı temsil eden Kdz. Ereğlispor, 34 puanla 3'üncü sırada yer alıyor.
Faruk Varlık idaresinde oynadığı 16 maçta 11 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi alan Eflatun-Beyazlı takım, sezonu Çamlıcaspor ve Derince Belediyespor maçlarıyla tamamlayacak.


Geçen hafta güçlü rakibi Ataşehir Belediyespor'u 3-2 yenerek tüm dikkatleri üzerine çeken Kdz. Ereğlispor, böylece son 2 haftaya girilirken rakibiyle aradaki puan farkını 3'e kadar indirerek, ikincilik şansını artırdı.


Başarılı bir sezon geçirdiklerini söyleyen antrenör Faruk Varlık, kalan 2 maçı da kazanıp, ligi ikinci sırada bitirmek istediklerini söyledi.

Milli "Varlık"ların sayısını artırmak istiyor

FARUK Varlık, ligdeki başarısının yanı sıra Milli takıma hem gençlerde, hem de yıldızlarda oyuncu vermenin mutluluğunu yaşıyor.
Bu sezon U19 Milli takıma kaleci Büşra Yiğit, defans oyuncusu Berna Yeniçeri, orta saha oyuncusu Büşra Eda Acar, forvet oyuncusu Ebru Topçu, U17 Milli takıma defans oyuncusu Beyza Acar, U15 Milli takıma da defans oyuncusu Rabia Civan ile forvet oyuncusu Ece Türkoğlu'nu gönderen Kdz. Ereğlispor, 
bu başarısıyla da spor otoriteleri tarafından takdir ediliyor. 


100 bin nüfuslu ilçeden 7 Milli oyuncu çıkarmanın rekor olduğunu düşünen Faruk Varlık, "Zonguldak'ta kadın futbolunun gelişmesi için büyük çaba gösteriyoruz. Bunun yanında Türk Milli takıma da oyuncu kazandırıyoruz. Şuan 7 oyuncumuz U15, U17 ve U19 Milli takımlarda forma giyiyor. Bu bizim için büyük bir gurur. Milli oyuncu sayımızı artıracağız." dedi.


KAYNAK : Şafak Gazetesi, Hüseyin Ekinci

Hiç yorum yok:

Piyalepaşa'dan evinde kritik galibiyet

İstanbul 2.Amatör Lig 9.Grup'ta üst sıraları ilgilendiren mücadelede Beyoğlu temsilcisi Piyalepaşaspor, Güngören temsilcisi Şehzadebaşıs...