Pazartesi, Nisan 01, 2013

Balat Yeşilova 'Dolap'tan üç puan çıkardı

İstanbul 2.Amatör Lig 6.Grup mücadelesinde Balat Yeşilovaspor, Namık Sevik Stadı'nda konuk ettiği Karadolapspor'u 2-1 yenerek üç puanın sahibi oldu.



Karşılaşmaya iyi başlayan Eyüp temsilcisi Karadolapspor oldu. 23.dakikada Davut'un 35 metreden vurduğu frikik ağlarla buluştu. İlk yarı boyunca üstünlüğünü kabul ettiren konuk ekip devreyi 1-0 önde kapattı.


İkinci yarının hemen başında ev sahibi ekip beraberliği yakaladı. Tecrübeli santrafor Tuncay'ın kafa ile ceza sahasına indirdiği topu iyi takip eden Kıvanç aşırtma vuruşla skoru 1-1' e getirdi. İlk yarıdaki durgun görüntüsünden uzaklaşan ev sahibi ekip oyunda dengeyi kurdu. 68.dakikada İbrahim'in pası ile ceza sahasına giren Tuncay kaleci Nihat'ın müdahalesi ile yerde kaldı. Mücadelenin hakemi Emre Arkçı tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi ve Nihat'ı sarı kartını çıkarttı. Bu pozisyonda hakeme itiraz eden Ayhan ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Topun başına geçen Tolga topu ağlara göndererek ev sahibini 2-1 öne geçirdi.
Balat Yeşilova'nın penaltı golünü izlemek için tıklayınız 


Karadolapspor'un itirazı
10 kişi kalan konuk ekip tüm hatları ile beraberlik sayısı için yüklendi. Orta sahadan aldığı topla iki rakibini geçen Ercan Balat Yeşilova kalesine yöneldiği sırada Uğur tarafından çekildi. Karadolapspor futbolcu ve teknik heyeti Uğur'un son adam olduğu gerekçesi ile kırmızı kart bekledi ancak mücadelenin hakemi Emre Arkçı Uğur'a sarı kart çıkardı.


74.dakikada kazanılan serbest atışı Davut kullandı, vuruşunda top Muharrem'de kaldı. Ev sahibi ekip 84.dakikada mutlak bir golden oldu. Tolga'nın ceza sahası içine ortasına Tuncay'ın gelişine sert şutu üstten auta çıktı.


Emre korkuttu
87.dakikada ev sahibi ekipten Emre aldığı darbe sonrası nefessiz kaldı. Tüm oyuncu ve teknik heyet seferber olarak Emre'yi kenara aldı ve ilk müdahalesi yapıldı.Emre oyuna devam edemeyerek yerini Mehmet'e bıraktı. Oyun başladıktan sonra hakemle diyaloğa giren Uğur ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Kalan dakikalarda skoru değiştirecek gol olmayınca ev sahibi ekip 2-1 kazanarak lige 3 puanla merhaba dedi.


İki ekip de beğeni topladı
Havaların ısınması sebebi ile mücadelenin hakemi iknci yarının ortasında su molası verdi. Her iki ekip de kadro yapıları ve oynadıkları futbolla 1.Amatör Lig'e yükselmek için ne kadar iddialı olduklarını gösterdiler. Ev sahibi ekipte Kıvanç konuk ekipte ise Ömür oynadıkları futbolla göz doldurdular.


Stat: Namık Sevik
Hakemler: İ.Emre Arkçı,Seyfullah Dede, Elif Tiryaki
Saha Komiseri: Fahri Aşıcı
Balat Yeşilovaspor: Muharrem, Serhat, Uğur, Emre, Ömer, Eyüp, Tanju, Kıvanç, Tuncay, Tolga, Yusuf (Tolgahan, Ömür, Mehmet, Eyyüp, Ali, Mesut, Sinan)
Teknik Sorumlu: Serkan Dokuz
Karadolapspor:  Nihat, Ayhan, Mustafa, Engin, Ekin, Ömür, Ozan, Kenan, Ercan, Davut, Çağdaş  (Hakan, Çağdaş. İbrahim, Erkan, Güven, Ulaş)
Teknik Sorumlu: Alaaddin Ağaoğlu
Goller: Kıvanç, Tolga / Davut
Kırmızı Kartlar: Uğur / Ayhan


HABER-FOTOĞRAF: ERDEM SAĞOLAN


MAÇTAN DAHA FAZLA FOTOĞRAF İÇİN BURAYI TIKLAYINIZ


 


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

Rasathane 3 puanı 3 golle aldı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'un lideri Küçüksu Rasathanespor 11.hafta mesaisinde deplasmanda Heybeliadaspor'u 3-0 yendi.