Perşembe, Kasım 11, 2010

Mustafakemalpaşaspor'a taze kan



Bursa Süper Amatör Lig A Grubu’nda zirve mücadelesi veren Mustafakemalpaşaspor, 8 yeni futbolcuyu kadrosuna kattı. Yeni transferler ve geçen seneki oyuncular ile birlikte altyapıdan A Takım’a yükselen genç futbolcular için düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Önder Aydın; “Hedefimiz, Mustafakemalpaşaspor’u birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek layık olduğu yerlere getirmek olacaktır” dedi.


Kırmızı-lacivertli kulübün Mustafakemalpaşa Stadı’nda gerçekleştirdiği imza törenine, Başkan Aydın ile birlikte yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Savaş Akgün ve futbolcular katıldı. Yönetimin, Mustafakemalpaşaspor’da yeni bir sayfa açmak için yola çıktığına dikkat çeken Başkan Önder Aydın, bu sezon kırmızı-lacivertli ekibin formasını giyecek olan 8 yeni oyuncunun takıma büyük katkı vereceğine inandığını dile getirdi.


Başkan Aydın; “Yeni gelen arkadaşlarla birlikte tüm futbolcularımızın yüreklerini koyarak kulübümüze ellerinden gelen katkıyı vereceklerine olan inancımız tamdır. Biz de yönetim olarak takıma her türlü desteği sağlayacağız. Çıkılan bu yoldaki hedef, Mustafakemalpaşaspor’u hak ettiği yerlere taşımak ve başarılar kazanmak olacaktır. Mustafakemalpaşalılardan da birlik ve beraberlik adına desteklerini bekliyoruz” dedi.


8 yeni futbolcu
Törende, Söke Gençlikspor’dan Doğan Yardımcı (orta saha), Soner Kurum (forvet), Kadir Aktaş (sağ açık), Çiğli Gençlikspor’dan Ali Osman Kartal (orta saha), Görüklespor’dan Eray Gaytancı (kaleci), Lalaşahinspor’dan Nadir Aktaş (orta saha) ve Emre Yılmaz (forvet) ile  Edirnespor’dan Şener Hasıraltı (orta saha), kendilerini 1 yıllığına Mustafakemalpaşaspor’a bağlayan sözleşmeye imza attılar.

Yeni sözleşme
İmza töreninde ayıca, geçen sene kırmızı-lacivertli takımın formasını giyen; Şerif, Cem Yener, Cem Cica, Mehmet, Onur, Gökay, Uğur, Murat ve Selçuk sözleşme yenilerken, altyapıdan ise Semih, Tuncay, Abdülaziz, Oğuzhan ve Cihat da A Takım’a yükselen futbolcular oldu.


Transfer çalışmalarını değerlendiren Mustafakemalpaşaspor Teknik Direktörü Savaş Akgün ise, takımın genç ve dinamik bir ekipten oluştuğunu ifade ederek; “Eski ve yeni oyuncularımız birbirleriyle kaynaştıkça, mücadele güçleri ve performansları da artacaktır. Zirveye çıkmak için çok çalışacağız” dedi.

Haber: Mustafakemalpaşa Mücadele Gazetesi (BURSA)
http://www.mucadelegazete.com

Hiç yorum yok:

Sarıyer 1923 Özkanspor'da 'Güneşli' günler

İstanbul 2. Amatör Lig 10. Grup'ta lider Sarıyer 1923 Özkanspor  deplasmanda Bağcılar Güneşlispor'u 5-3 yendi.