Perşembe, Kasım 11, 2010

Denizli ASKF'den hakemlere ziyaret



Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 31 Ekim 2010 Pazar günü Gürpınar Sahası'ndaki bir amatör maçta hakemlerin feci şekilde darp edildiği olaylarla ilgili TFFHGD Denizli Şubesine ziyarette bulundu.


Ziyarete Denizli ASKF Genel Başkanı Feyyaz Ceşen, Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Karaoğlan, Bayram Soysal, Sebahattin Alp, Futbol İl Temsilcisi Metin Hüyük, İl Disiplin Kurulu Üyesi Köksal Çekerek ve Futbol Saha Komiserleri Derneği Denizli Şube Başkan Yardımcısı Selahittin Erolan katıldı.


TFFHGD Denizli Şubesi ve İl Hakem Kurulu adına ziyarette bulunan heyeti TFFHGD Denizli Şube Başkanı Sinan Baş, İl Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Yalçın Bayrakçı, TFFHGD Denizli Şube Yönetim Kurulu Üyesi Engin Tan, İl Hakem Kurulu Üyeleri Hayati Ünal, Selçuk Şimşek ve Dernek Müdürü Halit Altıntaş karşıladı.


Denizli ASKF Genel Başkanı Feyyaz Ceşen yaşanan olaylardan dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirirken, "Bu tür talihsiz olayların tekrar yaşanmaması için Federasyon olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getireceğiz" dedi. Sporun dostluk ve kardeşliğin pekişmesi için var olduğunu belirten Ceşen, "Sporun her dalında örnek il olarak gösterilen Denizli’mizin böyle bir olaya tanıklık yapmış olması son derece üzücü" diye konuştu. 


Ceşen "Sportif bir rekabet içinde sahaya çıkan iki takımdan birinin yeneceği diğerinin de yenileceği gerçeğini, sahadaki oyuncuların, antrenörlerin, yöneticilerin ve tribündeki taraftarların hiçbir zaman unutmaması gerektiğini bir kez daha hatırlatmak isterim. Bir maçın önemi ne kadar büyük olursa olsun, maçın hakemlerine ve orada Federasyonumuzu temsil edilen yetkililere yapılacak sözlü ve fiziksel müdahaleleri kabul etmemiz mümkün değildir. Bu vesileyle müsabaka hakemi ve yardımcılarına geçmiş olsun dileklerimi sunarken böyle üzücü bir olayın tekrar yaşanmamasını temenni ediyorum" dedi.


HABER-FOTOĞRAF: CİHAN ÇOBAN

Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.