Perşembe, Kasım 25, 2010

Yıldızspor galibiyeti uzatmada kaçırdı


REŞİTPAŞASPOR: 1 YILDIZSPOR: 1 (U15)
İstanbul U-15 Ligi 4.Grup'ta zirve takibinde olan iki ekibin mücadelesinde Reşitpaşaspor, uzun süre yenik götürdüğü karşılaşmanın uzatma dakikalarında bulduğu golle Yıldızspor ile 1-1 beraber kaldı.

Çayırbaşı Stadı'ndaki randevuda iki ekip bulundukları konum itibariyle biraz temkinli gözüktü.İlk dakikalarda Reşitpaşaspor atak gözüken taraftı.Bu anlarda Kırmızı-Siyahlılar Burak ve Gürkan ile etkili olsada yakaladıkları fırsatlarda kaleci Ferhat'a takıldı.

Buna karşın Yıldızspor nadir gelişen atağında golü buldu.Beşiktaş temsilcisinde Ertuğrul, sağ taraftaki takım kaptanı Göktürk'e güzel bir pas çıkardı.Topla buluşan Göktürk, kaleci Kadir ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda köşeye vurduğu top ağlarla buluştu.Bu aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.  0-1

İkinci yarı Sarıyer temsilcisinin vuruşu ile başladı.Herkes ilk yarıdaki futbolu beklerken roller bir anda değişmişti ve önde olmasına rağmen gol arayan konuk Beşiktaş temsilcisiydi.İkinci yarının ilk 10 dakikalık diliminde Mavi-Beyazlılar Ertuğrul ile iki önemli fırsatı değerlendiremezken Cem ile bir pozisyonda da kaleci Nadir'e takıldı.

Karşılaşmanın son dakikalarına 1-0 Yıldızspor üstünlüğü ile girilirken oyunda tempoda arttı. Bununla beraber saha içi ve dışında sözlü tartışmalar başladı.

Karşılaşmanın hakemi 3 dakikalık uzatma gösterirken uzatmanın 2.dakikasında Reşitpaşaspor skora dengeyi getirdi. Kırmızı-Siyahlıların kazandığı korner atışında Dinç'in ceza sahasına gönderdiği ortada oluşan karambol sonrası 4 futbolcu yerde topa vurmak için uğraşırken, gerilerden gelen Emre topu filelere yolladı ve skora dengeyi getirdi.Karşılaşma bu skorla sona erdi.

MAÇIN YILDIZI: Reşitpaşaspor'dan kaleci Nadir ve Yıldızspor'dan Cem Kumru..
BEĞENDİM: İki takımında oynadığı güzel futbol.
BEĞENMEDİM: Tribünden futbolculara ve hakeme edilen çirkin sözler.

HABER-FOTOĞRAF: FERDİ ERDEM

Hiç yorum yok:

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.