Salı, Mart 10, 2009

Yalova'da haftanın görünümü

HAZIRLAYAN: AKİF SELİMOĞLU
Altınova gol yağdırdı
Yalova Süper Amatör Lig’in 16. haftasında yine maçlar kıran kırana geçti. Lider Altınova yerini koruyarak puanını 37’ye çıkardı. Altınova hafta sonu Doğuşspor ile oynadığı maçı 6-0 aldı ve puan farkını açtı.
Haftanın diğer maçların da ise Çınarcık Armutlu’yu 1-0 yendi. Kaytazdere-Tavşanlı maçı da 2-2 berabere sonuçlandı. Teşvikiyespor da Esenköy’e 0-1’lik skorla yenildi. Haftanın son maçı Çiftlikköy ile Termal arasında oynandı. Çiftlikköy Termal’i 2-1 yenerek geçen hafta altıncı sıradaki yerini beşinci sıraya yükseltti.

Yeşilovaspor'dan kritik galibiyet
Yalova 1.Amatör Küme’de haftasonu oynanan maçlarda lider Yeşilova yerini korudu. Puanını 31’den 34’e çıkaran Yeşilova, takipçisi Subaşı’nı deplasmanda 1-0 yendi. Oldukça çekişmeli geçen maçlarda Doğanspor İdmanocağı’nı 3-1 yendi. Sağlıkspor ise Esnafspor’a 0-1yenildi. Demirspor’un Ortaburun’la oynadığı maçta ise gülen taraf Demirspor oldu. Acarspor da Kurtköy karşısında aldığı 0-5’lik yenilgiyle aynı puanda kaldı.

Hiç yorum yok:

Beykoz İshaklıspor 3. Lig'e yükseldi

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta 2023-24 sezonu bugün oynanan karşılaşmalarla sona ererken şampiyon olan Beykoz İshaklıspor 3. Lig'e y...