Salı, Mart 10, 2009

Beşyüzevlerspor'un altın yılı

HABER-FOTO: EROL EFTEKİN
Aldığı sonuçlarla 2008-2009 sezonuna damgasını vuran Beşyüzevlerspor’un Kulüp Başkanı Mustafa Koral iddialı konuştu: Rüştümüzü ispatladık.
Mustafa Koral, “Beşyüzevler’de ekip olarak büyük başarılara imza atacağız. A takımı Süper Amatör Lig’de Türkiye finallerine gidiyor. A Genç ve U-15 Takımımız da şampiyon oldu. Bizler Türk futboluna hizmet ediyoruz,
yetenekli gençlere spor yapma imkanı sağlıyoruz. Bundan yönetim olarak büyük keyif alıyoruz. Camiasıyla kavga etmeyen, birleştirici unsurları ön planda tutan bir kulüp haline geldik. Sportif başarı birlik-beraberliği sağlar. Kulüp olarak bunu başaracak güçte ve yetenekteyiz. Bundan sonraki hedefimiz artık tüm kategorilerde iddialı takımlar yapmak” dedi.
'Bir aile gibiyiz'
Bir aile gibi olduklarını söyleyen Koral, “Tribünümüzde taraftar profilini de değiştiriyoruz. Maçlarımıza tüm çocukların annesi babası kardeşleri geliyor. Ailenin olduğu yerde hoşgörü vardır. Ailelerin desteklerini alarak başarıya gidiyoruz. Biz yönetime gelince ilk defa futbol yaz okulunu kurduk. Şu anda futbol okuluna gelen anda 150 sporcumuz mevcut. Kulüp sadece Beşyüzevler semtine hitap etmiyor. Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa ve Eyüp ve Sultançiftliği’nden alt yapılarımıza futbolcular gelmekte. Bütün velilere mesajımız var. Çocuklarını bizlere gönül rahatlığıyla getirsinler. Biz 2000 yılında yönetime gelince tesislerimizde tabeladan iç dekora, altyapıdan üstyapıya kadar büyük bir değişim yaptık. Altyapı diğer kulüplerin tersine gündüz antrenmanları yapıyor. 7 ayrı kategoride mücadele ediyoruz. Buradaki minik, yıldızlar, gelecekte A takımımızda yer alacaklar diye konuştu.
“Biz geleceğin kadrosunu oluşturuyoruz” diyen Başkan Koral, “Bizde tüm yönetim antrenmanların hepsini izler, maç heyecanını futbolcularla paylaşır. Herkes uyurken biz hafta sonları sabah 9’larda kulüpteyiz. Akşam antrenmanlarında da öyle. Tabii bu böyle olunca da başarı kaçınılmaz oluyor” ifadelerini kullandı.

Disiplin konusunda taviz yok
Koral şöyle devam etti: “Yönetimde bulunduğumuz müddet içerisinde şampiyonluklar yaşadık. O havayı biliyoruz, nasıl olacağını biliyoruz. Tecrübemizi konuşturuyoruz. Sistemli çalışıyoruz. Çok disiplinli çalışıyoruz. Hocalara ve futbolculara disiplin konusunda nefes aldırmıyoruz. Bu yüzden Başta A takım hocamız Adem mandıralı olmak üzere hepsine teşekkür ediyorum. İyi niyetimizi Allah da görüyor, bizlere yardım ediyor.
Türkiye Şampiyonası’na da bu inançla hazırlanıyoruz. İnşallah finallerde iyi futbol oynayarak ilçemize 3. lige yeniden dönmüş olarak dönmek en büyük hayalimizdir. Ben buradan tüm ilçe halkının bu zorlu maratonda bizlere destek olmasını istiyorum.”

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Başarının mimarı sadece futbolcular.Gerisi YALAN

Adsız dedi ki...

ee benimde abim milletvekili olsa bende devletten ödenek alsam daha isinini yaparım hafta sonu mahalle maçları yapılıyo orada maç başı 200 tl alınıyo günde 10 maç en kötü ihtimalle üstelik saha 3 e bölünüyo hafta içi çevredeki diğer kuluplerden para alınıyo idman sahası diye üstelik yine hafta içi halı saha maçları yapılıyo burdanda gelir var ama devlete tek kuruş vergi yok üstelik devletten alınmış bi saha daha sayarım ama sattler sürer sormak lazım şimdi mustafa beye neden orada antrenman yapan 3 tane amatör kulüpten para tahsil ediliyo bu kulupler başka cumhuriyetin takımlarımı başarı değil bu bu takım bütün bunlara rağmen 3, ligden düştüyse başarı değil başarısızlıktır bunun adı

İshaklıspor kupasına kavuştu

TFF Bölgesel Amatör Lig 1.Grubunun Şampiyonu olan Beykoz İshaklıspor Kupasına kavuştu.