Salı, Şubat 17, 2009

İstanbul'un en büyüğü kim olacak?


İstanbul Süper Amatör Küme'de gruplarında ilk iki sırayı alacak takımların katılacağı İstanbul Şampiyonası'nın kuraları İstanbul Futbol İl Temsilciliği'nde çekildi. Eşleşmeler ve program şöyle:

1. tur (26 Şubat Perşembe)
14.30 Ayazağaspor - Ümraniyespor (Selimiye)
14.30 Tuzlaspor - Bayrampaşaspor (Spor Akademisi)
14.30 Vefaspor - Bakırköyspor (Vefa)
14.30 Kağıthane Güllüoğlu - Hadımköyspor (Bayrampaşa Bld)

Sultanbeyli Bld, Galata, Beşyüzevler ve Dikilitaş (bay)

Çeyrek final (4 Mart Çarşamba)
??-?? Ayazağa/Ümraniye - Tuzla/Bayrampaşa*
??-?? Vefa/Bakırköy - Güllüoğlu/Hadımköy*
14.30 Sultanbeyli Bld - Galataspor (Selimiye)
14.30 Beşyüzevlerspor - Dikilitaşspor (Bayrampaşa Bld)

* İlk iki maçın stat ve saatleri, ilk tur maçlarının sonucuna göre belli olacak.
* Maçlarda klasik sistem uygulanacak. 90 dakika eşitlik bozulmazsa 15'er dakikalık iki uzatma, sonra da gerekirse penaltılar.

52 yorum:

Adsız dedi ki...

ist. şampiyonası maçları türkiye şampiyonası öncesi takımların kendi kuvvetlerini görmesi açısından iyi bir turnuva olacaktır bu sayede takımlar kendilerinin hangi seviyede olduklarını göreceklerdir.

şimdiden ist. ve türkiye şampiyonasına katılan tüm takımlaırmıza başarılar dilerim

Adsız dedi ki...

İstanbul şampiyonasındaki tüm takımlara başarılar dilerim.
Dostluk içerisinde sakat vermeden maçlar tamamlanır.Takımlar güçlerini görürler.İstanbul takımlarına başta BAYRAMPAŞASPOR a olmak üzere Türkiye şampiyonasında başarılar dilerim.Haydi BAYRAMPAŞAM 3.LİGE.
Paşalı Oğuz

Adsız dedi ki...

Bütün takımlara hayırlı olsun.

Saldır Bayrampaşam.

Adsız dedi ki...

HAYDİ BÜYÜK VEFA GÖSTER GÜCÜNÜ

Adsız dedi ki...

İSTANBULUN BÜYÜĞÜ BELLİ ŞAMPİYON TOPKAPISPOR.YEREL FUTBOL SİTESİNEDE TOPKAPIYA GÖSTERMEDİĞİ İLGİ İÇİN TEŞEKKÜRLER.ÇÜNKÜ BU İST ŞAMPİYONU OLDU,BİRAZ İLGİ LÜTFEN.

Adsız dedi ki...

bence hadimköy veya ümraniye kazanır!

Adsız dedi ki...

bole adaletszlık olur mu ya vefa bakırkoy macı vefa stadına verılmıs...

Adsız dedi ki...

kardeşim thy ayazağa ihraç oldu şimdi ne olacak niye haber vermiyorsunuz,statü nedir maç yapılacaksa kiminle oynayacağız,siz site olarak sadece vakit geçirici haberlerle uğraşmayın lütfen.bu konu gayet önemli,ve topkapı spora gereken ilgi tarafınızdan gösterilmiyor,ve her seferinde bize ulaşım yayınlayalım diyorsunuz bu çok saçma,siz habercisiniz araştırıp haberi bulmalısınız,iki takım ihraç olmuş bir takım finalde ne yapacağını bilmiyor normal şartlarda bu hafta maçı olması lazım ama idman bile yapmıyoruz,bu herkes için üzüntü verici.herkes ne olacağını merak ediyor ama sonuç sıfır,yada şöyle düşünün topkapı şampiyon oldu gelin biraz tanıtın bu takımı futbolcularını kulübü anlatın başarısını,hangi takım namağlup buralara gelmiş,lütfen biraz ilgi gösterin bizi bilmeyenlere yada hakkımızda bilgi almak isteyenlere yardımcı olun,ve tekrar söylüyoruz ŞİMDİ NE OLACAK,ŞAMPİYON MUYUZ YOKSA HERŞEY BOŞMU OLACAK.SDEVGİLERLE

Adsız dedi ki...

ayazağaa .. tuzlaaa ... k.güllüoğluu.. ilk maçta elendii yazık oldu yaa

Adsız dedi ki...

İSTANBULUN EN BÜYÜĞÜMÜ !!!YAPMAYIN TOPKAPI NIN RAKİBİ KİM OLACAK DEYİN BARİ İKİSİ MAÇ YAPSIN ONDAN SONRA BÜYÜK ORTAYA ÇIKAR,FEDERASYON BÜTÜN SEZON BOŞ ÇALIŞTIĞI GİBİ HALA ŞU OLAYI ÇÖZEMEDİ,NEYİ BEKLİYORLAR ACABA,,,

Adsız dedi ki...

tek maçlı eliminasyon usulü oynanan bir turnuvada vefa-bakırköy maçını vefa stadında, beşyüzevler-dikilitaş maçını bayrampaşa belediye stadında oynatmak nasıl bir adalettir?..

Efkan dedi ki...

vakit geçirici haberler veriyoruz öyle mi?

yazık

Adsız dedi ki...

14.30 Ayazağaspor - Ümraniyespor
(Selimiye) 2
14.30 Tuzlaspor - Bayrampaşaspor (Spor Akademisi) Aynı gruptalardı !
14.30 Vefaspor - Bakırköyspor (Vefa) izlenilir maç
14.30 Kağıthane Güllüoğlu - Hadımköyspor (Bayrampaşa Bld) 2

Adsız dedi ki...

TERFİLER İÇİN İYİ BİR SINAV OLACAK. BİZ B.PAŞA'LILAR ZAMANINDA HAKSIZ OLARAK DÜŞÜRÜLDÜĞÜMÜZ 3.LİGE 15 SENEDİR ÇIKABİLMENİN HEYACANI VE ARZUSU İÇİNDEYİZ.TEK AMACIMIZ 3.LİGE ÇIKMAK. ÇÜNKÜ BU POTANSİYEL İLÇEMİZDE VAR.İNŞALLA BU SENE AMATÖRDE SON YILIMIZ OLACAK.BURADAN ÖNCE KARDEŞ TUZLASPORA SONRA BÜTÜN TAKIMLARA BAŞARILAR DİLİYORUM.SAYGILAR.

======HER ŞEY BAYRAMPAŞA İÇİN======

Adsız dedi ki...

bu kadar emek,para her sene olduğu gibi bu senede boşa gitmesin haydi hadimköyüm bastır inş 3.lige çkarız bu snee eziyetimiz son bulur!

Adsız dedi ki...

kardeşim o maçta her iki takımada soruldu ortak stad belli oldu bakırköyde kabul etti kimse burdan bilmeden konuşmasın bakırköyün izniyle oynanıyor niye dersen iki takımda çimde oynuyor vefada amatörün en güzel stadı çim saha olarak suni dgeil sen şimdi suni anlarsın

Adsız dedi ki...

Turgay Tokel,

Topkapılılar artık hadlerini iyice aşmaya başladılar. Bu siteye saatlerini harcayan Efkan Bey' e saygısızlık yapıyorsunuz. Asıl boş işlerle uğraşan sizlersiniz. Biraz emeğe saygı gösterin bence.

İstanbul Şampiyonasına gelince... Geçen sene de Ümraniye ilk maçta karşılaşmış 3-0 yenmiştik. Bu sene de kazanırız gibime geliyor. Ümraniye dostlarımız yine üzülecek...

Tüm takımlara başarılar. Geçen sene terfilerde sürekli olarak İstanbul takımı olduğumuz için küfürlere maruz kaldık. Küfürler de direk olarak İstanbul' a edildi. Yani İstanbul takımları terfilerde bir nevi hepimiz adına mücadele ediyor. Ben şahsen Ayazağa çıkarsa çok ama çok mutlu olacağım gibi Ayazağa dışında bir istanbul takımı da 3. lige çıkarsa en az onun kadar mutlu olacağım. Çünkü Anadolu' da anti İstanbulculuk oyunları kaç senedir artarak devam ediyor.

Saygılarımla,

Adsız dedi ki...

Beyler Turgay Tokel'e katılıyorum. Elbette herkes kendi takımının çıkmasını ister ancak İstanbullular olarak birlik olalım, kendi takımımız dışında diğer grup merkezlerine gidecek takımlara hiç olmazsa buralarda manevi destek verelim. Geçmiş yıllarda Hadımköy'e, Beylikdüzü'ne, Silivri'ye edilen anti-İstanbulcu küfürler hala hafızalarımızda. Diğer takımlara da durum farklı değil. Ne olursa olsun artık İstanbulumuz bir takıs çıkarsın 3. Lige!!!!

Adsız dedi ki...

ayazağa - ümraniye = ümraniye tur atlar.
tuzla - bayrampaşa = tuzla tur atlar.
vefa - bakırköy = vefa tur atlar.
K.Güllüoğlu - Hadımköy = hadımköy tur atlar.

görüşlerime cewaplarınızı bekliyorum.
saygılarımla ;
Mertcan TURAN

Adsız dedi ki...

ayazağa - ümraniye = Ayazağa tur atlar.
tuzla - bayrampaşa = tuzla tur atlar.
vefa - bakırköy = Bakırköy tur atlar. ( Futbolculara para verirlerse )
K.Güllüoğlu - Hadımköy = hadımköy tur atlar.

Turgay Tokel...

Adsız dedi ki...

ümraniye.bayrampaşa.bakırköy.hadımköy

Adsız dedi ki...

Turgay arkadaşımız çok güzel yazmış. Tabiki herkez kendi takımı çıksın ister. Ben yıllardan beri Bayrampaşayı takip ediyorum. Bu senede çok ümitliyim fakat allah korusun çıkamazsak devam eden İstanbul takımlarını desteklerim. Geçen sene bu konuda çok yanlış yapıldı İstanbul takımlarına lütfen herkez duyarlı olsun.

Maçların hafta içi olması biraz sorun olmuş taraftar sayısı biraz azalır.

Takımımıza güveniyoruz inşallah buradan güzel bir sonuç alıp terfilerde 3.lige çıkarız. Tüm takımlara başarılar.

Adsız dedi ki...

yarı fianale kalacak takımlar bence hadımköy galata beşyüzevler son takım ya byrampaşa yada ümraniye olur..

Adsız dedi ki...

Efkan Bey'i tanımam etmem adam çalışıyor işte her gün girip en basitinden okuyoruz bilgi ediniyorz adı üzerinde bilgi ediniyoruz herkese demokratik ortamda yorum yazma hakkı veriyo fikirleri paylaştırıyor..Lütfen arkadaşlar bir laf vardır iyisiyle kötüsüyle "emeğe saygı"...

Adsız dedi ki...

Topkapılı arkadaş eğer Efkanın sitesi olmasa ve özveri gösterip gece yarılarına kadar o haberleri girmese sen değil Pazartesi maç skoru ve ouan durumu için İSFİT'i perşembe'ye kadar bekleyecektin.Biz bunun acılarını senelerce çektik sen yenisin herhalde hatırlarmısın bilmem ama yıllarca keyfi çalışan kişiler tarafından bir maç skorunu günlerce bekledik biz.Şu site kapansa ne yaparsın acaba merak ediyorum.

Adsız dedi ki...

topkapı sadece 1.amatörlerin şampiyonu oldu:):) istanbulun en büyüğü olmak kolay değil öyle.durun bakalım daha süper amatörler var önünüzde.daha çok ekmek yemeniz lazım...istanbul şampiyonasındaki 12 takımada başarılar.hazırlık açısından iyi bi turnuva ama çoğu takım sakatlık korkusuyla maçlara asılmıcaktır

Adsız dedi ki...

Bu sene gerçekten bizim senemiz oldu.BAYRAMPAŞAM hiç kimsenin şans vermediği sezonda ŞAMPİYON oldu.İSTANBUL İL BİRİNCİLİĞİ ŞAMPİYONASINDA DA YENİ TRANSFERLERİMİZİ GÖRMÜŞ OLACAĞIZ.İL BİRİNCİLİĞİNDE TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR İNŞALLAH SAKATSIZ ve KARTSIZ CENTİLMENCE MAÇLAR GEÇER.

Adsız dedi ki...

topkapı final bile oynamadan bedavadan şampiyon oldu birde site yöneticisine sitem ediyor ben yarı finalin iki maçınıda seyrettim en iyisi thy ları takımıydı final oynamadığınıza şükredin tahminimce farklı yenilirdiniz çünkü ben iki takımıda seyrettim thy takımı daha kaliteli ve daha üstdüzey futbolculardan kurulu bir ekip

Adsız dedi ki...

turgay bey topkapılılar hadlerini aşıyorsa nolcak yani?

efkan abiye saygımız var.O yourumu yazan topkapılı sahte topkapılı .

ayazağalılar haddinizi aşmayın...;)

Adsız dedi ki...

tüm takımlara başarılar

Adsız dedi ki...

VEFA ÜMRANİYE FİNAL OYNAR

Adsız dedi ki...

Vefa/Bakırköy - Güllüoğlu/Hadımköy

maçLara bak :)
bi bakırköylü olarakk emre abinin yetiştiği büyüdüğü takıma karşı nasıl oynıyacak merak ediyorum :)
Bütün takımlara Başarılar ..

Adsız dedi ki...

bu vefa kadar ballı takım yok şimdi sıradan bir takım olan bakırköyü yenince biz şöyle takımız böyle takımız der durursunuz.ümraniyeyi hadımköyü ayazağanı yeni size takım diyeyim ben.dawekins yanılmaz bu 3 takımıda yenemez vefa.zaten hocasıda çanakkale geçilmezi seviyor

Adsız dedi ki...

" turgay bey topkapılılar hadlerini aşıyorsa nolcak yani?

efkan abiye saygımız var.O yourumu yazan topkapılı sahte topkapılı .

ayazağalılar haddinizi aşmayın...;)"

Arkadaşım,

Ayazağa adını ağzınıza alırken biraz düşünün. Bu konuştuğunuz kelimeler ileride canınızı acıtmasın. Şimdi burada sana gider yapmanın da anlamı yok. Ayazağa' yı bilen biliyor zaten. Bir istanbul şampiyonu oldunuz 1. amatörlerin o da ve final maçı bile yapmadan ortalığı ayağa kaldırdınız... Bir de 3. lige falan çıksanız ne olur acaba ? Tarihinizdeki başarılar neler kısaca özetler misinarkadaşım ?

Saygılarımla,

Turgay Tokel

Adsız dedi ki...

amatöre yaptıgı hizmet ve katkılarından dolayı efkana teşekkürler .

Adsız dedi ki...

Kağıthane ve Ayazağa Her türlü Galip bunu görceksiniz Bu iki Komşu takım 3. lige çıkıcak.
Howarda Kağıthaneliler Olarak Hadımköy Maçında Tam takım ordayız Ve desteğimizle alıcaz bu maçı

HOWARDA KAĞITHANELİLER

Adsız dedi ki...

Vefa/Bakırköy: vefa

Güllüoğlu/Hadımköy: hadimköy

vefa/hadimköy..

Adsız dedi ki...

DAWKİNS SENSEN GERÇEKTEN VEFAYA KARŞI SAYGILI OL TERBİYESİZLİK ETME BİZİM HOCAMIZ ÇANAKKALE GEÇİLMEZİ SEVSE TÜRKİYE LİGLERİNİN EN ÇOK GOL ATAN TAKIMI OLMAZDIK EFKAN BEY LÜTFEN BU TİP SAYGISIZLARIN MESAJLARINI YAYINLAMAYIN

Adsız dedi ki...

KAĞITHANELİLER BURAYA KADAR NASIL ŞANSLA GELDİKLERİNİ BU MAÇTA ANLICAK HADİ BAKALIM BİZDE MAÇTAYIZ

GENÇ FİKİRTEPELİLER..

Adsız dedi ki...

dawkins sen vefanın hocasınınekadar tanıyosun?ismi ne ? kaç senedir vefayı çalıştırıyor? çalıştırdığı senelerde vefa ligde ve finallerde ne yaptı? savunma yapan takım nasıl oluyorda 72 takım arasında ençok gol atan takım(65 GOL)oluyor? geçenlerdede bir eleştiri yapmıştınız gerçek dışı !! nedir o hocayla sorununuz????? KISKANÇLIKMI YOKSA !!!!!!!!

Adsız dedi ki...

görürüz turgay görürüz..;)

bütün gümrük kapının yanında.

gümrüklüler

Adsız dedi ki...

DAWKİNS GERÇEK İSMİNİ YAZARMISIN ? NEDİR VEFA İLE PROBLEMİN ? YOKSA VEFADANMI GÖNDERİLDİN !!!

Adsız dedi ki...

" görürüz turgay görürüz..;)

bütün gümrük kapının yanında.

gümrüklüler "

Görüşelim kardeş görüşelim. özel mail at bana.... zizuo_turgay@hotmail.com. derdiniz neyse orda çözelim. Efkan abinin sitesinde gider yapacak kadar saygısız değilim... Derdin neyse mail at dertleşelim...

Adsız dedi ki...

Vefaspor'a söz yok tartışılmaz iyi bir takım. Beşyüzevlerde çok iyidi zaten 2si çıktı hak yerini buldu ;) bizde düşmedik :D:D

Kocasinanlı

Adsız dedi ki...

Hey gidi fikirtepe heyy hala akıllanmamışınız be Kağıthaneye gelicez dediniz ses seda çıkmadı HASBAHÇE stadına gelen çevik kuvvetin haddi hesabı yoktu , hala konuşuyorsunuz varya akıl sır erdiremiyorum..

Adsız dedi ki...

mertcan turana veriyorum bu cevabı ayzağa ve bayrampaşa tur atlar yarın akşam görüşürüz

Adsız dedi ki...

vala kağıthaneliler büyük knşmayn mç oynnmadan kazanlmıo hadmköymz en güzel cvpı size sahada vercektr!

Adsız dedi ki...

ben tahmin ediyorum dawkins in söylemlerinden bu yakın zamanda vefadan gönderilen bir arkadaş!! belliki vefaya uygun arkadaş değildi !!! çünkü oda biliyor aslında hocanın nekadar kaliteli bir hoca olduğunu ama belliki bir sıkıntısı var!!!!

Adsız dedi ki...

unutmayınki futbolda biraz şamsınız olacak ve top sizi sevecek bırakın bundan sonra iyi futbolu şanpiyonu alkışlayın kağıthane

Adsız dedi ki...

bence dikilitaş şampiyon olacaktır. çok genç ve koşan bi takım. tüm maçların centılmenlık çerçevesınde geçmesını dılıyorum.

Adsız dedi ki...

valla ne diyim parası olanın düdüğü öter sanırım herkes anlamıştır

Adsız dedi ki...

bu topkapı tanıtın dioyorda kendi sitelerinde ben bir futbolcunun adını göremedim ayrıca 2000 den beri de amatörde oynuorum topkapının adını ilk defa bu sene duydum. bi şampiyonlukla tüm türkiye basınındamı yer almak istiolar anlamadım. üstelik bizim abilerimizden gördüğümüz büyük camialara vefa gümrük ayazağa gibi; onşarada bi senelik maziyle laf etmesinler

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...