Salı, Şubat 17, 2009

Çağlayan Gençlerbirliği moral buldu


HABER-FOTO: ORHAN BUDAK
Çağlayan Gençlerbirliği A Genç Takımı, Şişli Endüstri Meslek Lisesi toprak sahasında Özşişlispor'la yaptığı maçı 5-1 kazandı.
Yeşil-Siyahlılar'ın teknik direktörü Özcan Aydın yaptığı açıklamada, "Geçen sezon gurubumuzda kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğu bu sezon kazanmak için çok çalışmaktayız. 22 kişilik kadromuzla bunu başaracak güçteyiz. Gençlerimizin tek hedefi var, şampiyonluk. Kağıthane ilçesine bu mutluluğu yaşatmak istiyoruz" dedi.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

SİZLERE LİGİNİZDE BAŞARILI OLMANIZI CANİ YÜREKTEN DİLERİM İŞALLAH HEPİNİZ BAŞARILI OLURSUNUZ ŞAMPİYONLUĞUNUZU BEKLİYORUM ARANIZDAKİ BAZI OYUNCULARLA ÇALIŞMA İMKANI BULDUM ÖZELLİKLE KALECİ SENDEN BU LİGİ ENAZ GOL YİYEN OLMANI DİLERİM GERÇİ UZAK MESAFELERDEN YERDİN AMA DİLİYORUM BU ZAFINIDA KAPATMIŞINDIR HEPİNİZLE GURUR DUYUYORUN KALBİM SİZİNLE İMES SPOR ANTRENÖRÜ HASAN HIZ.

Adsız dedi ki...

Geçen sezon kaçan son maç kaçan şampiyonluğu bu sezon elde etmek istiyoruz...a takımdan katılıcak olan diger oyuncular ile başarıyı yakaliyacağımıza inanıyoruz Çağlayan..

heask dedi ki...

sıslı endustrı degıl HALIDE EDIP ADIVAR STADI..!

Tolga dedi ki...

saqoL Hasan Hoca'm Thanks..mutih

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.