Çarşamba, Eylül 24, 2008

Ödemiş Belediyespor hız kesmiyor


HABER-FOTO: BAŞAR UÇAR
İzmir Süper Amatör Küme öncesi yeni sezon hazırlıklarını tesislerinde sürdüren Ödemiş Belediyespor hazırlık maçlarında oynadığı futbol ve aldığı neticelerle ‘yarışta ben de varım’ diyor. Geçen hafta Kuşadası’nda Kuşadasıspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından cumartesi günü Kiraz’da Manisa Kocaçeşme ile karşılaşan İzmir temsilcisi bugün(Çarşamba) de Manisa Alaşehir Belediyespor ile bir hazırlık maçına daha çıkacak.
Kocaçeşme maçının ardından uyumsuzluk ve disiplinsizlik sebebiyle Serdar Barışık ve Sezer Aydoğdu ile yollarını ayıran teknik ekip bu futbolcuların yerine geçen sezon Yeni Menemen Belediyespor’da oynayan Aytek Topaçlar ve Aliağa Belediyespor’dan tecrübeli forvet Barış Mayadağ’ın transferini bitirerek kadroya dahil etti. Son antrenmanda yeni transferlerin takımdan ayrı çalıştığı gözlenirken, antrenör Levent Bayraktar futbolculara bazı uyarılarda bulundu.
Cuma günü Tarişspor’u konuk edecek kırmızı-lacivertli ekip pazar günü Alaşehir ile rövanşı oynadıktan sonra bayram tatiline çıkacak. Sitemize hazırlık sürecini değerlendiren antrenör Bayraktar, “Tam olarak hazır olduğumuzu söyleyemem. Ama lige doğru hazır hale geleceğiz. Giden arkadaşlarımızın yerine aldığımız isimlerle daha da güçlendiğimize inanıyorum” dedi.

Hiç yorum yok:

Rasathane 3 puanı 3 golle aldı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'un lideri Küçüksu Rasathanespor 11.hafta mesaisinde deplasmanda Heybeliadaspor'u 3-0 yendi.