Cumartesi, Şubat 16, 2008

Tekirdağ 1A'da bir garip haftasonu


4 maçtan 3'ü hükmen bitti, sadece 1'i oynanabildi

HABER: BENAN DİKER
* 02/2008 Pazar günü Karacakılavuz sahasında oynanması gereken Karacakılavuzspor -Tekirdağ 100. Yılspor Tekirdağ 1.Amatör A grubu müsabakasında görevlendirilen hakem Mustafa Çevik’ in yardımcıları ile beraber müsabaka saatinden 2 saat önce sahaya gittiği, yaptığı tetkikler neticesinde müsabakanın oynanmasına engel teşkil edebilecek bir yağışın olmadığı , müsabakayı oynatmak için Karacakılavuzspor yetkililerine sahanın hazırlanması talimatını verdiği, rakip takım 100. Yılspor'un sahada hazır bulunduğu, Karacakılavuzsporlu futbolcuların ise sahada olmadıkları, hakemin müsabaka saati olan 13:30'dan sonra 13: 45'e kadar beklediği, Karacakılavuzsporlu futbolcuların sahada hazır olmadığı, 100. Yıl futbolcularının tek tek esame listesi ile futbolcularını kontrol ettiği ve müsabakayı tatil ettiğini bildirdiği hakem ek raporundan anlaşılmıştır. FMT nın 27/ c maddesi gereğince; Karacakılavuz spor kulübünün 3-0 hükmen mağlup sayılmasına karar verilmiştir.
* Böylece Tekirdağ'da 1.Amatör A grubunda garip bir hafta sonu tamamlanmış oldu. Ligde bu hafta oynanması gereken 4 maçtan sadece 1'i oynandı. Sağlık Mah-Muratlıspor ile B.Çınarlıspor-Müreftespor müsabakalarına Muratlıspor kulübü ile B.Çınarlıspor kulüplerinin 7 kişilik liste vererek çıkmamaları neticesinde hakem tarafından tatil edilmiş ve ilgili kulüpler 3-0 hükmen mağlup olmuşlardı.
* Bu grupta Sağlık Mahallesi takımı şampiyon olarak 3 sezon aradan sonra tekrar süper amatöre çıkarken, küme düşecek takım haftasonu Muratlı Stadında oynanacak Muratlıspor-Muratlı Kurtuluşspor derbisinden sonra belli olacak. Bu derbide Muratlıspor'a beraberlik yetiyor.Ligin ilk yarısındaki maçı 3-2 kazanan Muratlı Kurtuluşspor'un kazanmaktan başka şansı yok. 2002-2003 sezonunda terfilerde boy gösteren ve ilk karşılaşmasında şanssız bir şekilde evine dönen ve o sezondan sonra sürekli kan kaybeden bordo -beyazlı Muratlıspor bu karşılaşmanın kesin favorisi görünümünde ve kişisel görüşüme görede çok formsuz hemşerilerine bu maçta boyun eğmeyip ligde kalacaklardır.

Hiç yorum yok:

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.