Pazartesi, Şubat 25, 2008

Kırklareli'nden kısa kısa

Evrenspor-Yıldırımspor: 4-1
Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden Evrenspor, son hafta deplasmanda Yıldırımspor'u 4 - 1 mağlup etti. Lüleburgaz 75. Yıl Sahasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısını da Evrenspor 2 - 1 önde kapadı. Evrenspor'un gollerini Suat, Hasan ve Onur (2) atarken, Yıldırımspor'un tek golünü ise penaltıdan Gürcan kaydetti.

Kırıkköyspor-Üsküpspor maçı oynanmadı
Kırklareli 1. Amatör Futbol Ligi B Grubu'nda Kırıkköyspor ile Üsküpspor arasında oynanması gereken karşılaşma oynanmadı. Kırıkköy sahasında oynanması gereken maça, Üsküpspor 7 futbolcu ile gelince, maçın hakemi Samet Karaoğlu karşılaşmayı oynatmadı. Maçla ilgili kararı tertip komitesi verecek. 3-0 hükmen mağlup ilan edilmesi beklenen Üsküpspor ligden düştü.

Sakızköyspor-Kırklarelispor: 2-4
Kırklareli Süper Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden Kırklarelispor, Lüleburgaz Sakızköyspor'u deplasmanda 4 - 2 yendi. Sakızköy sahasında oynanan ve Barış Turhan, Fatih Erdem ve Gürkan Horuz üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın ilk yarısı 1 - 1 sona erdi.
İkinci yarıda attığı gollerle rakibini 4 - 2 mağlup eden Kırklarelispor'un antrenörü Fuat Durdabak, yaptığı açıklamada ''Maçın ikinci yarısındaki atak futbolumuz ile galibiyeti elde ettik. Bu sonuçla ligi 34 puanla ikinci olarak bitirdik. Amacımız play - off maçlarında başarılı olmaktır'' dedi.

Hiç yorum yok:

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.