Cuma, Şubat 29, 2008

Kırklareli'nde play-off heyecanı

Kırklareli Yıldızlar, B Gençler ve Amatör Süper Futbol Liglerinde play-off kuraları çekildi.
Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda (ASKF) gerçekleştirilen kura çekimine, ASKF Başkanı Hasan Başdemir, Futbol İl Temsilcisi Cafer Yüce, tertip komitesi üyeleri ile kulüp temsilcileri katıldı.

Yıldızlar Liginin play-off maçları 2 Mart Cumartesi günü Kırklareli sahasında başlayacak. İlk gün karşılaşmalarında Kırklarelispor-Babaeskispor ve Lüleburgazspor-Kırklareli Sanayispor takımları karşı karşıya gelecekler. 16 Mart Pazar günü ise mağluplar üçüncülük, galipler ise final maçını oynayacaklar.

B Gençler Futbol Liginde ise ilk maçlar 29 veya 30 Mart tarihinde oynanacak. İlk maçlarda Kırklarelispor-Vizespor ve Lüleburgazspor-Babaeskispor takımları karşı karşıya gelecekler. Final müsabakaları ise 6 Nisan'da oynanacak.

Amatör Süper Futbol Lig'de de ilk maçlar 23 Mart tarihinde oynanacak. Play-off'ta Kırklarelispor-Pınarhisarspor ve Karşıyaka Gençlikspor-Evrenspor eşleşmeleri gerçekleşti. Süper Ligin final maçı ise Kırklareli veya Babaeski sahasında oynanacak.

Hiç yorum yok:

Taçspor 90+9'da yıkıldı

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Taçspor kazanması halinde direkt ligde kalacağı maçta sahasında Kullar 1975 Spor'a 4-3 yenildi.