Cumartesi, Haziran 08, 2024

Küçükçekmece Sinopspor'da yönetim toplandı


TFF 3. Lig'in flaş takımlarından olan İstanbul temsilcisi Küçükçekmece Sinopspor yeni yönetim kurulu ilk toplantısını Rafet Orhan başkanlığında  gerçekleştirdi.

Küçükçekmece Sinopspor  Kulübü yeni yönetim kurulu ilk toplantısını Revan Garden Restoran'da yaptı. Geçtiğimiz hafta yapılan kongre delegelerin güven oyunu alarak Sarı -lacivertli kulübe yeniden başkan seçilen Rafet Orhan başkanlığında toplantısını yaptı.

Yeni sezon için yapılan planlama toplantı,  kulübün hedeflerini belirleyerek, oyuncu transferleri, antrenman programları, mali kaynaklar, pazarlama hedefi ve diğer önemli konuları ele alındı.  Ayrıca, kulübün gelişimi için sponsorluk anlaşmaları ve yerel toplumla etkileşimde bulunacak projeler gibi konuları da değerlendirildi

Kulüp Başkanı  Rafet Orhan yaptığı konuşmada, takımın durumuyla ilgili yönetim kuruluna bilgiler verdi. Orhan , “Yeni yönetim kurulumuz her kesimin kucakladığı bir yönetim kurulu oldu. Küçükçekmece Sinopsporda güzel görülebilecek bir tablo oluştu. Özellikle siyasi parti temsilcilerimizin ve sivil toplum örgütlerimizden ve iş adamlarımızdan oluşan yönetimimiz, gerçekten isimlerini açıklayınca Türkiye’ye örnek olabilecek nitelikte.

Bu yönetimin kurulmasında katkı veren başta belediye Başkanımız Kemal çebi olmak üzere  siyasi parti başkanlarımıza ve sivil toplum örgütü başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Tabii, Küçükçekmeceli ve Sinoplu  hemşerilerimizden destek bekliyoruz. Biz bu takıma Sinoplu ve Küçükçekmeceli olarak Sahip çıkarsak Bu takım Allah'ın izniyle ayakta kalacak ve önümüzde ikinci lige yükselmemiz için hiçbir neden yok. Gerçekten buna canı gönülden inanıyoruz. Takımımız gerçekten iyi oyunculardan kurulu bir takım. Sonuçlar kimseyi aldatmasın. Biz bu takıma sahip çıkarsak başarıda ardından gelecektir diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Haber :Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

Ayazağaspor sahaya indi

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Ayazağaspor 2024/2025 sezonu için çalışmalarına başladı.