Salı, Ocak 02, 2024

Yedi gollü düellonun galibi Merterspor



İstanbul 1. Amatör Lig 6. Grup'ta zirve mücadelesi veren iki takımın son derece kritik randevusunda Merterspor, İl Özel İdare Stadı'nda konuk ettiği Ramispor'u 4-3 mağlup ederek 'Yarışta ben de varım' dedi.

Burak Şandan'ın yönettiği ve Merterli futbolseverlerin ilgi gösterdiği maç büyük heyecana sahne oldu. Karşılaşma iki takım adına gidip gelirken zevkli, çekişmeli bir gol düellosu yaşandı.


Ev sahibi Merterspor 17. dakikada Umut Ceylan'la öne geçse de konuk ekip 28'de Emrah Taşgın ve 30'da Aykut Elbir'in golleriyle üstünlüğü ele aldı ve devreyi 2-1 önde tamamladı.

İkinci yarıda Merterspor'da Toprak Yelegen sahneye çıktı. Sancaktepe FK'dan transfer edilen genç golcü 55 ve 63. dakikalarda iki kez ağları sarsarak lacivert-mavilileri 3-2 öne geçirdi. Ramispor'da Emrah Taşgın 72'de skoru 3-3 yaptı.



İki ekip adına gidip gelen maçta Mertersporlu Ferhat Taşdelen 82. dakikada ev sahibi tribünleri bayram yerine çeviren golü attı. Mücadele de 4-3 sona erdi.

Merterspor bu skorla puanını 20 yaptı ve dördüncü sıradaki yerini korudu ancak ikinci basamakla arasındaki puan farkını 1'e indirdi. Ramispor da 20 puanda kalırken ikincilik koltuğunu Zeytinburnuspor'a kaptırdı ve üçüncü basamağa geriledi.

1 yorum:

KURTMEHMET dedi ki...

30 senedir futbolun içindeyim ben hayatımda bukadar yetenekli bir hakem daha görmedim çocuk tek başına meydan okudu herkese sertliğe izin veriyor oyunu gereksiz yete kesmiyor muhteşem bir mücadele izledik hakemi takdir ettim doğrusu KURT MEHMET

Dikilitaş devam, Sultangazi tamam

İstanbul Süper Amatör Lig klasman gruplarının üçüncüleri arasında oynanan baraj maçını Dikilitaşspor kazandı.