Salı, Ocak 02, 2024

Yeşil Ilgaz bir açıldı pir açıldı



İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup'ta şampiyonluk yarışı veren Yeşil Ilgazspor sahasında Sefaköy Kartalspor'u 5-2 yenerek üst üste beşinc, galibiyetini aldı.

Merkezefendi Stadı'nda oynanan ve Oğuzhan Talha Karakuş'un yönettiği karşılaşmada Sefaköy Kartalspor 7. dakikada Berker Kaya Kayalı ve 10'da Enes Kandemir'in golleriyle 2-0 öne fırladı. Adeta şok olan Yeşil Ilgazspor çabuk reaksiyon verdi ve 17'de Mümincan İvak'la farkı bire indirdi. Aynı futbolcu 40'ta skoru 2-2 yaptı. Bu gol belki de maçın kırılma noktası oldu. 
İkinci yarının henüz 3., maçın 48. dakikasında Emrullah Gül ev sahibi takımı 3-2 öne geçirdi. 51'de Sefaköy Kartalspor'dan Selman Dicle kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Uzun süre 3-2 devam eden maçta Yeşil Ilgazspor 86'da Davut Baran Er ve 90'da Gökhan Ukşal'la iki gol daha bularak sahadan 5-2 galip ayrıldı.

Bu sonuçla üst üste 5. galibiyetini alan Yeşil Ilgazspor lider Sultangazispor'un 3 puan gerisinde haftayı 4. sırada tamamladı. Sefaköy Kartalspor ise üst üste 3. mağlubiyetini aldı.

Haber: Bengin Alav


Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.