Perşembe, Ocak 25, 2024

Oklalıspor'dan muhteşem geri dönüş



İstanbul 1. Amatör Lig 1. Grup'ta üst sıraları yakından ilgilendiren erteleme maçında Oklalıspor bir ara 3-1 geriye düşüğü maçta deplasmanda Fenerköyspor'u 4-3 yenerek lider Yeniköy 1924'ün ardından takibini sürdürdü ve şampiyonluk şansını devam ettirdi.

Silivri ilçesi Fenerköy Müjdat Gürsu Stadı'nda oynanan maça hafta içi olmasına karşın futbol severler büyük ilgi gösterdi. Karşılaşmaya daha iyi başlayan Fenerköyspor 9'da Deniz Burak Çilem ve 21'de Efe Can Efe'nin golleriyle 2-0 öne geçerken Oklalıspor 45'te Yılmaz Çelik'le farkı bire indirdi. İlk yarı 2-1 bitti.

Ev sahibi takım 67. dakikada Fatih Yorulmaz'ın golüyle skoru 3-1 yaptı. Oyundan kopmayan konuk kırmızı siyahlılar 79'da Murat Köse ve 85'te Serkan Doğrucu ile eşitliği sağlamayı başardı.



Olaylar çıktı, Fenerköy 9 kişi tamamladı
Maçta uzatmalar oynanırken iki takım futbolcuları arasında gerginlik yaşandı, olaylara tribünler de dahil oldu. Hakem Şaban Özdemir yardımlarını da yanına alarak soyunma odasına gitti. Yaklaşık 10 dakika duran müsabaka tribünlerin boşaltılmasının ardından devam etti. Fenerköyspor'da futbolculardan Muhammed ve Cengizhan kırmızı kart görürken Oklalıspor'da 90+5'te sahneye çıkan Murat Köse Çatalca ekibine galibiyeti getiren golü attı: 3-4.

Oklalıspor takipte
Puanını 35 yapan Ersan Sarı yönetimindeki Oklalıspor, lider Yeniköy 1924'ün 2 puan arkasından takibini sürdürdü. Hafta sonu Yeniköy 1924'e yebildikten sonra bu kez de Oklalıspor'da kaybeden üçüncü Fenerköyspor ise 30 puanda kaldı.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...