Pazar, Ocak 28, 2024

Kağıthane Çağlayanspor'dan Pınarspor'a teşekkür



İstanbul 1. Amatör Lig 9. Grup'ta Pınarspor ve Kağıthane Çağlayanspor 2-2 berabere kalırken konuk ekibin başkanı Recai Kurt gösterdikleri misafirperverlikten dolayı Pınarspor Yönetim Kurulu'na teşekkür etti.

Çayırbaşı Stadı'nda oynanan Görkem Sefa Menekşe'nin yönettiği maçta Sarıyer ekibi Pınarspor'un gollerini 16'da Emre Yıldırım ve 30'da Ayberk Aksoy attı. Kağıthane temsilcisi Çağlayanspor'un sayıları 47'de Fatih Çimen ve 70'te Yiğithan Bağçiçek'ten geldi.

Kağıthane Çağlayanspor Kulübü Başkanı Recai Kurt Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada "Pınarspor Kulübü ile ligin ilk yarısında olduğu gibi centilmence bir maç oynadık. İlk yarıda kendilerini elimizden geldiğince iyi ağırlamaya çalışmıştık sağ olsunlar deplasmandaki karşılaşmada aynı misafirperverliği gördük. Pınarspor Kulübü'nün değerli yönetim kurulu üyelerine, teknik heyetine ve futbolcularına bize karşı göstermiş oldukları ilgi alakadan dolayı çok teşekkür ederiz. Her zaman söylediğimiz gibi spor dostluk barış ve kardeşliktir. Sahadaki skorlar gelip geçer ancak dostluklar baki kalır. Pınarspor Kulübü'ne kalan maçlarında başarılar dilerim" dedi.

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...