Cuma, Ocak 26, 2024

Güngör: Her zamankinden daha iddialıyız



Bölgesel Amatör Lig 1. Grup ekiplerinden Anadolu Futbol Kulübü'nün başkanı Mehmet Berk Güngör

Güngör Yerel Futbol'a yaptığı özel açıklamada şunları söyledi:

"Ligin ilk yarısının sona ermesinin ardından genel bir değerlendirme yapmak ve kulübümüzle ilgili çıkan bazı yanlış dedikoduların önüne geçmek amacıyla tarafımızca açıklama yapma hissiyatı oluşmuştur. Öncelikle bu vesileyle sayfalarını bize açan Yerel Futbol Ekibi’ne ve Efkan Bey’e teşekkürlerimi sunuyorum. 

'Ayrılmak isteyenlere tarafımca izin verildi'
Ülkemizin genelinde yaşanan ekonomik sıkıntılar, tüm spor kulüplerini olduğu gibi kulübümüzü de etkilemiştir. Bilindiği üzere kulübümüz, sahibi olduğum şirket tarafından finanse edilmektedir. Yaşanan bu ekonomik sorunlar, şirket tarafındaki işlerimize de olumsuz etkilemiştir. Bu sebeple ligin ilk yarısının sona ermesi sonrasında ayrılmak isteyen oyuncu kardeşlerimize bizzat tarafımca izin verilmiştir. Kendileri, yüksek performans ve karakter örneği göstererek kulübümüze hizmet etmişlerdir. Kendilerine hem teşekkür ediyorum hem de mevcut kulüplerinde başarılar diliyorum. Onlar, hala bizim kardeşlerimiz olarak bizleri temsil etmektedirler.

Geldiğimiz noktada bir açıklama yapmamamızın sebebi, planladığımız çalışmanın henüz gerçekleşmemiş olmasıydı.

'Yeni yatırımcılar geliyor'
Kulübümüzde yeni bir yapılandırmaya gidiyoruz ve yeni yatırımcı, sporu seven insanları sürece dahil ediyoruz. Tabii ki, bu görüşmeler neticesinde yapılan anlaşmalar zaman almaktadır. Ancak, bizim zamanla ilgili de ciddi sıkıntımız olmasına rağmen bizzat tarafımca yapılan görüşmeler neticesinde bazı yatırımcı ortakları kulübümüze dahil etme kararı aldım. Yapılan anlaşma, gücümüzü daha da arttıran güçlü bir iş birliği temeline dayanan bir anlaşmadır. Bu vesile ile kulübümüzün satıldığına yönelik çıkan dedikoduların, gerçeği yansıtmadığını bizzat ifade etmek istiyorum. Spor kamuoyunun ve amatör camianın da taktir edeceği üzere bir futbol kulübünü tek başına yönetmek ve özellikle de her şeyi ile tüm yükü üstlenmek, bir kişinin üstesinden gelmeyi, hele ki içinde bulunduğumuz zorlu ekonomik şartlarda mümkün kılmamaktadır.

10 yeni isimle anlaştık
Yeni yapılanmamızla daha da güçlenerek, kader birliği yaptığımız ortaklarımızla birlikte ligin ikinci yarısına aynı iddia ile devam etme kararı aldık. Çetin bir zirve yarışı var. Biz de bu yarışın içindeyiz. Kadromuzdaki 13 oyuncumuzla tekrar anlaştık ve 10 yeni oyuncuyu bünyemize dahil ettik. Çeşitli bölgelerde görüşme içerisinde olduğumuz 3 oyuncu kardeşimiz daha mevcut. Eksiklerimizi tamamlayarak ve gelişmeye devam ederek bu yarışta sonuna kadar devam edeceğiz. 

Sezon sonu ise kurduğumuz akademi takımlarımız ve tesisleşme projemizle ile birlikte ana projemizin ikinci safhasına geçiş yapıyor olacağız.

'Artık yalnız değiliz'
Maç maç giderek ve rakiplerimize de saygı duyarak projemizi ilerletmeye, Türk futbolu için güzel işler yapmaya gayret ediyor olacağız. Aynı düzende, yine başında benim ve ekibimin olduğu fakat, süreçte artık yalnız olmadığımız güzel yürekli destekçilerimizle birlikte yolumuza her zamankinden daha da iddialı bir şekilde devam ediyoruz.

Sezon sonunda yine her zamanki şeffaflığımızla gerekli değerlendirmeleri ve bilgilendirmeleri, spor kamuoyu ile paylaşacağız. Ligin ikinci yarısında tüm takımlarımıza, teknik ekiplerimize ve futbolcu kardeşlerimize başarılar diliyorum. Hak edenin kazandığı bir ikinci yarı olmasını temenni ediyorum."

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...