Pazartesi, Ocak 29, 2024

Ayazağaspor, Nartspor'un serisine son verdi


İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grup'ta zirve mücadelesi veren iki ekibin son derece kritik maçında Ayazağaspor deplasmanda Nartspor'u 1-0 mağlup etti.

Bakırköy Belediye Stadı'nda oynanan ve üst sıraları yakından ilgilendiren bu önemli karşılaşmayı Onur Can Dolğun, Mehmet Aygen ve Zekeriya Emre Karaduman hakem triosu yönetti. 

Ev sahibi ekibin yarıştan kopmamak adına mutlak kazanması gerekirken, deplasman ekibi de ilk iki sıra için puan veya puanlarla sahadan ayrılmak istediği bir karşılaşma izledik. Başa baş bir mücadele sonucunda 74. dakikada Mertcan Gürsoy' un attığı golle Ayazağaspor sahadan 3 puanla ayrılırken, rakibinin ilk 2 şansını büyük ölçüde bitirdi. Sarıyer temsilcisinin genç sol bek oyuncusu Mertcan Gürsoy kritik gollerine bir yenisini daha eklerken, takımının 3 puan kazanmasında önemli rol üstlendi. 

Genç teknik direktör Yıldıray Çobanoğlu ve yardımcısı Mert Tay ile şampiyonluk yarışında son 6 karşılaşmasında 5. kez sahadan 3 puanla ayrılan sarı yeşilliler, rakibinin de 12 maçlık yenilmezlik serisini sonlandırmış oldu. 

18. hafta mücadelesinde Ayazağaspor sahasında 10. sırada yer alan Güzelce'yi konuk edecek. Nartspor ise hükmen Avcılar galibiyeti ile haftayı geçecek.

Haber: Turgay Tokel





Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...